Foto: Vida Press
Ārzemju mediji steidz ziņot, ka izveidojies īpaši skaists un saskanīgs mīlas pāris – romantiskas attiecības uzvirmojušas starp leģendārās aktrises un Monako princeses Greisas Kellijas mazmeitu Šarloti Kaziragi un franču izcelsmes filmu producentu Dmitriju Rasamu (abi attēlā).

Francijas un Spānijas mediji šomēnes publicējuši paparaci kadrus, kuros mīlētāji iemūžināti kopā. Savukārt izdevuma "People" rīcībā nonākusi ekskluzīva informācija, ka Greisas Kellijas meitas, princeses Karolīnas 30 gadus vecā atvase Šarlote un par viņu piecus gadus vecākais francūzis satiekas kopš pērnā gada decembra.

Informators, kurš vēlējies saglabāt anonimitāti, apgalvojis, ka Monako karaliskās ģimenes pārstāve un filmu producents iepazinušies draugu rīkotās vakariņās Parīzē.

"People", atsaucoties uz Francijas tabloīdiem, vēsta, ka Šarlotei un Dmitrijam, kura mamma ir slavenā franču aktrise Karola Bukē, esot daudz kopīga – abi Parīzē absolvējuši vienu un to pašu augstskolu un abiem ir bērni no iepriekšējām attiecībām. Šarlotei ir trīs gadus vecs dēls, savukārt Dmitrijam – sešus gadus veca meita.

Tiesa, Krievijas medijos Dmitrija un Greisas Kellijas mazmeitas attiecības pasniegtas nedaudz skandalozā mērcē, jo filmu producents pagaidām nav oficiāli šķīries no savas sievas un meitiņas mātes, krievu modeles Mašas Novoselovas, ar kuru salaulājās 2010. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!