Foto: Privātais arhīvs
2015. gads Latvijā sākās ar kārtīgu atpūtu vairāku dienu garumā, ko steidza izmantot arī pašmāju sabiedrības krējums. Kamēr liela daļa slavenību brīvo laiku pavadīja, atpūšoties ar ģimeni un bērniem, citi steidza pildīt Jaungada apņemšanās, sparīgi vingrojot, bet citi rūpējās par faniem, iepriecinot ar selfijiem.

Liela daļa pašmāju zvaigžņu brīvdienas pavadīja, priecājoties kopā ar bērniem. Dziedātāja Liene Šomase ļāvās sportiskām aktivitātēm un mācīja meitiņai slidot, bet basketbolists Sandis Valters ar bērniem devās uz kalnu.

Īpaši mīļu bildi, kurā lielais brāli auklē mazo brāļuku, gadu iesākot, publicēja Liene Greifāne. Savukārt dizainerei Kristīnei Deimon gada sākums bija īpašs ar nesen pirmo jubileju nosvinējušā dēliņa palaišanu bērnudārzā.

Tie, kam bērniņu pagaidām nav, svētku laikā lutināja paši sevi, lai pēc tam iepriecinātu arī fanus ar jaukiem selfijiem. Daļa zvaigžņu jau gada pirmajās dienās steidza uz sporta zāli, iedvesmojot veselīgam dzīvesveidam arī savus sekotājus.

Citi gan brīvdienu vietā nodevās darbam, piemēram, Markus Riva, kurš šobrīd intensīvi strādā pie karjeras veidošanas ārzemēs, un nupat izdevis hitu Take me Down ārzemju iekarošanai. Savukārt Lauris Reiniks gadu sagaidīja, ar koncertu priecējot Liepāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!