Foto: Privātais arhīvs
Lai iedvesmotu fanus Ziemassvētku aktivitātēm un viestu svētku sajūtu savu sekotāju sirsniņās, pašmāju slavenības svētku laikā sociālajos portālos bija īpaši aktīvas, publicējot attēlus no savām svinībām un sirsnīgus vēlējumus faniem.

Jau pirms svētkiem Latvijas mūzikas, teātra un citu sfēru zvaigznes steidza ienest svētku sajūtu sociālajos tīklos Instagram un Facebook, atklājot, kā gatavojas gada nogales svinībām. Slavenības atrādīja savas eglītes un lepojās ar pašceptām piparkūkām.

Svētku laikā sabiedrības krējums turpināja informēt fanus par savām svinībām - daudzi palepojās ar bagātīgi klātiem galdiem un dāvanām. Īpaši aktīvi svētku piedzīvojumos dalījās Reiniku ģimene, kuri šajā laikā bija pat uzrīkojuši jautru masku balli.

Tā kā Ziemassvētku rītā Latvijā beidzot uzsniga kārtīgs sniedziņš, šovbiznesa zvaigznes iedvesmoja fanus sportiskām aktivitātēm, atrādot, kā paši brauc no kalniņiem un lustējas sniegā.

Kamēr lielākā daļa slavenību Ziemassvētkus sagaidīja ģimeniskā gaisotnē tepat Latvijā, netrūka arī tādu, kuri svētkos bija devušies ārzemju ceļojumos.

Faniem bija iespēja sekot līdzi Lindas Leen svētku piedzīvojumiem Betlēmē, māsa Kubasovas svētkus sagaidīja Amerikā, Anna Rozīte ar meitiņu bija devusies uz sniegoto Šveici, Karīna Akmens apciemoja radus Amerikā, bet Katy Tindemark ar meitiņu svētkus svinēja Zviedrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!