Foto: Vida Press

Kad sabiedrībā iziet amerikāņu TV šovu zvaigzne un pasaulē apspriestākās pēcpuses īpašniece Kima Kardašjana (attēlā), reti kurš spēj palikt vienaldzīgs. Arī šonedēļ viņai atkal izdevies pārsteigt.

Kardašjana, kura šovasar ļoti notievējusi un ieguvusi satriecoši slaidu vidukli, turpina izrādīt savus vizuālos dotumus. Labā ziņa – daiļavas tērpi kļūst arvien pikantāki un atklātāki. Turklāt viņa, šķiet, apņēmusies vairs nekad nevalkāt krūšturi.

Preses fotogrāfi Kimu šonedēļ iemūžinājuši Ņujorkā. Tabloīdu iemīļotā zvaigzne apmeklējusi vairākus saviesīgus burziņus, kuros viņa ne tikai izrādījusi kuplās auguma aprises, bet arī gaumes izjūtu. Tiesa, par otro viennozīmīga viedokļa pagaidām nav.

Vispirms Kima žilbinājusi metāliska auduma kleitā ar pieskaņotiem sudrabkrāsas zābakiem. Tā kā caur tērpa audumu varēja labi saskatīt dāmas kailo krūšu aprises, preses fotogrāfu interese bija sakāpināta līdz baltkvēlei.

Savukārt nedaudz vēlāk šovbiznesa dīva izgājusi Ņujorkas ielās apģērbā, kas ārvalstu stila kritiķiem licis nepatikā raukt pieres. Kima uzmanību piesaistījusi ar caurspīdīgiem zābakiem, kas sniegušies pāri viņas ceļiem.

Ērmīgajiem apaviem, kas, starp citu, ir Kimas vīra repera Kanjes Vesta dizaina šedevrs, daiļava bija pieskaņojusi džinsa auduma šortus un jaku, zem kuras bija pavilkts pilnīgi caurspīdīgs topiņš, kas vairāk atgādināja pikantu krūšturi. Skumjā kārtā šoreiz lielāku uzmanību izpelnījušies sievietes dīvainie zābaki, nevis plikie pupiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!