Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā pa labi) nesen vēstīja, ka viņa sākusi cītīgi trenēties, lai atgūtu labu fizisko formu. Jaunākie paparaci foto liecina – daiļava nopūlas vaiga sviedros, lai sasniegtu nosprausto mērķi.

Jau vēstīts, ka šopavasar pretrunīgu novērtējumu izpelnījās kadri, kuros sensāciju mednieki ar kamerām Kimu bikini bija iemūžinājuši Meksikā. Nelabvēļi ņirgājās par acīmredzamo celulītu, kas sedza viņas dupsi un ļauni uzjautrinājās par viņas sēžamvietas formu.

Nesenā intervijā Kima pavēstīja, ka nešpetni ļaundari, kuri vēlas iedragāt viņas popularitāti, bildes speciāli fotošopējuši, lai viņa bildēs izskatītos neglaimojoši, bet viņas dupsis – neglīts un savītis.

Tiesa, Kima arī atzina, ka viņa nebija savā labākajā formā, jo pēc trīs dzemdes operācijām nebija trenējusies 12 nedēļas. Šovu zvaigzne piebilda, ka viņa atsākusi cītīgi sportot un ēd daudz veselīgāk.

Aizvadītās nedēļas izskaņā paparaci tabloīdu superzvaigzni piefiksējuši kādā Losandželosas stadionā, kur viņa naski sportojusi trenera uzraudzībā, un fotogrāfijas liecina, ka Kima ar vārdiem nemētājas – viņa nudien smagi nopūlas, lai viņas izdaudzinātais dupsis atgūtu agrāko daili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!