Foto: Vida Press/Instagram.com/cristiano/

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu nesen piedzīvoja ģimenes pieaugumu – surogātmāte laida pasaulē sportista dvīņus. Lepnais tētis padalījies ar jaundzimušo pirmo foto.

Ceturtdien, 29. jūnijā, sportists sociālajos tīklos publiskojis aizkustinošu mometuzņēmumu, kurā viņš iemūžināts kopā ar abām atvasēm.

"Esmu tik priecīgs turēt rokās manas divas jaunās mūža mīlestības," sociālajā tīklā "Instagram" publiskotās fotogrāfijas aprakstā vēstījis Ronaldu. Skaistais mometuzņēmums pāris stundās izpelnījies vairāk nekā sešus miljonus sarkano sirsniņu jeb "patīk", savukārt komentāru sadaļā sportists apbērts ar laba vēlējumiem.

Tiesa, Ronaldu pagaidām nav sniedzis sīkākus komentārus par to, kad bērniņi piedzimuši un kā sauc viņa atvasītes, bet tabloīds "The Sun" no dažādiem avotiem noskaidrojis, ka bērni nākuši pasaulē jūnijā pirmajā pusē.

Savukārt izdevums "The Daily Mail", atsaucoties uz dažādiem avotiem, ziņo, ka dvīņiem – brālītim un māsiņai – doti vārdi Mateo un Eva.

Atgādinām, ka Ronaldu jau audzina dēlu Krištianu junioru, kuram 17. jūnijā apritēs septiņi gadi. Savukārt kuluāros tiek mēļots, ka futbolista mīļotā, 23 gadus vecā spāņu izcelsmes modele Džordžiana Rodrigesa, arī šobrīd ir gaidībās.

Manīgie paparaci nesen bija tikuši pie kadriem, kuros Džordžianas puncītis ir manāmi piebriedis, un anonīmi avoti slavenību dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem jau steiguši apstiprināt, ka Ronaldu mīļotā esot piektajā grūtniecības mēnesī.

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 29, 2017 at 10:09am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!