Foto: Privātais arhīvs
Pagājušā gada nogalē tas likās neticami, bet 2016. gada pirmajās dienās galvenais sarunu temats Latvijā ir sniegs, kas ar vērienu sasnidzis pēc ilgas gaidīšanas. Apzinoties, ka Latvijā ar ziemu neko nevar zināt, tauta steidz baudīt ziemas priekus, un viņu starpā, protams, ir arī zvaigznes.

Gada pirmajās dienās pašmāju zvaigžņu sociālo tīklu profili burtiski lūzt no "baltām" bildēm. Slavenības atrāda faniem, kā bauda ziemas priekus, steidz pozēt apsnigušām cepurēm vai vienkārši sajūsmina ar notvertām ziemīgām ainavām.

Jau 1. janvāra rītā smukā dziedātāja Paula Dukure steidza iedvesmot ziemas priekiem, atrādot bildi no slēpošanas trases. Drīz vien sasparojās arī citi.

Uz slēpošanas kalniem steidza arī modele Karlīna Caune un Liene Šomase ar meitiņu. Superbingo vadītājs Armands Simsons (attēlā) ar ģimeni pikojās, dizainere Kristīne Deimon ar ģimeni devās braukt ar ragaviņām, bet vesela plejāde zvaigžņu atrādījās šallēs un pižikos.

Savukārt TV meitene Kristīne Garklāva, dziedātāji Roberto Meloni, Artūrs Duboks un Lauris Reiniks, modes dizainere Elita Patmalniece un citi lutināja fanu acis ar mākslinieciskām bildēm, kurās redzamas Latvijas āres zem sniega segas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!