Foto: Publicitātes foto

Priecīga ziņa vietējiem ballīšu zvēriem un šova "Netīrās dejas" faniem. "Coyote Fly" komandai ir pievienojusies attiecību šova zvaigzne Evelīna Šaulīte (attēlā pa kreisi), kura turpmāk klubā darīs visu to pašu, ko Seksīgā Lee.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj "Coyote Fly" pārstāve Kristīne Dombrovska, Evelīna pievienojusies animatoru komandai, kurā ar lieliskiem panākumiem jau darbojas Seksīgā Lee.

"Tas nozīmē to, ka Evelīna turpmāk izklaidēs un uzkurinās apmeklētājus, iejūtoties dažādos tēlos," skaidro kluba pārstāve.

Jauniņā skaistule jau godam aizvadījusi savu pirmo darbadienu 9. jūlijā, izpelnoties ne tikai apmeklētāju atzinību, bet arī dīdžeja Markus Rivas uzmanību. Meitene tikusi pie Rivas autogrāfiem uz kājām un krūtīm.

Arī "Coyote Fly" komanda pēc pirmās darbadienas esot ļoti apmierināta ar Evelīnas paveikto. "Varam tikai slavēt," teic Kristīne. Līdz ar šo pavērsienu uzskatāms, ka vienu no savām iecerēm "Netīro deju" sakarā Evelīna jau ir paveikusi – meitene izteicās, ka grozīšanās ekrānā varētu palīdzēt darba meklējumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!