Foto: Vida Press
Raugoties uz amerikānieti Amandu Lepori, ne katrs spēs pateikt, ka šī dāma pasaulē nākusi kā puisēns. Viņa dzimuma maiņas un daudzu citu operāciju dēļ pati sevi pasludinājusi par pasaulē dārgākā ķermeņa īpašnieci, un, lai gan viedokļi par viņas izskatu var atšķirties, vienaldzīgo noteikti nav.

Amanda nav ļoti bieža dažādu saviesīgu burziņu viešņa, bet septembra sākums viņai bijis īpaši rosīgs – te viņa gozējusies Ņujorkas modes nedēļas viesu rindās, te defilējusi pa mēli, te apmeklējusi "drag queen" šova "RuPaul's Drag Race" ballīti un citus godus.

Jau vēstīts, ka pasaulē Amanda nāca kā Armands, kurš jau agrā bērnībā juta, ka viņa vecāki ir pilnīgi traki – zēns nespēja saprast, kāpēc māmiņa un tētis viņu tērpj puišu drānās.

Dzimuma maiņas operāciju Armands veica 19 gadu vecumā un tad apprecējās ar kādu grāmatu veikala īpašnieku. Tiesa, šī savienība izvērsās par īstu fiasko – vīrs savu sievu ieslodzīja, jo baidījās, ka gaismā nāks fakts, ka viņa sieva bijusi zēns.

Amandai pēc vairākiem mēnešiem izdevās izbēgt, un viņa taisnā ceļā devās uz Ņujorku, kur arī meklējami viņas vispasaules slavas pirmsākumi.

Pati dāma lielījusies, ka viņai ir dārgākais ķermenis pasaulē, bet ceļš uz to nav bijis viegls. Piemēram, slaidu vidukli viņa ieguvusi, pateicoties īpaši nežēlīgai metodei – sievietei salauztas apakšējās ribas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!