Foto: Vida Press

Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) šobrīd ir otrā bērniņa gaidībās. To, kā grūtniecības laikā paaudzies viņas puncītis, slavenā sabiedrības dāma ļāvusi visiem novērtēt, apmeklējot saviesīgu burziņu caurspīdīgā tērpā.

Ņujorkā šobrīd norisinās modes nedēļa, un dažādi ārvalstu mediji ziņo, ka aizvadītajās brīvdienās Kima ar savu vīru viesojusies zīmola Givenchy skatē. Šim īpašajam notikumam Kardašjana izraudzījusies ļoti pikantu un greznu tērpu, kas visā krāšņumā izcēlis šovu zvaigznes puncīti.

Kima gozējusies melnā mežģīņu vakarkleitā ar caurspīdīgu svārku daļu, zem kuras bijušas skaidri saskatāmas grūtnieces jaunās ķermeņa aprises. Tēlu Kardašjana bija papildinājusi ar melniem augstpapēžu zābakiem un tumšiem šortiņiem.

Lieki teikt, ka viņa kļuva par vienu no vakara fotogrāfētākajām un apspriestākajām zvaigznēm, turklāt Kardašjana apzināti pozējusi tā, lai izceltos viņa grūtnieces vēderiņš. Tiesa, tērps izpelnījies neviennozīmīgu modes kritiķu novērtējumu - tas tiek gan pelts, gan slavēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!