Foto: Vida Press
Pēdējos mēnešos daudzu britu prātus nodarbinājusi Kembridžas hercogienes Katrīnas māsas Filipas "Pipas" Midltones mīlas dzīve. Jaunākās ziņas liecina, ka viņa atkal kļuvusi par brīvu sievieti un pārtraukusi vairākus gadus ilgušās attiecības ar baņķieri Niko Džeksonu (abi attēlā).

Vēl nesen daudzi dega nepacietībā uzzināt, kad hercogienes Katrīnas māsa beidzot saderināsies un apprecēsies. Tagad tapis zināms, ka Pipas un baņķiera mīlas stāsts nevainagosies ar kāzām.

Kāds tuvs Pipas draugs izdevumam The Daily Mail atklājis, ka hercogienes māsa oktobra sākumā pārtraukusi trīs gadus ilgušās attiecības ar Džeksonu. Kā pastāstījis anonīmais informators, šķiršanās ierosinātāja bijusi pati Pipa.

Aizvadītā gada nogalē Džeksons darba dēļ pārcēlās uz Zviedriju, un šis solis nedaudz sašķobīja viņa un Pipas attiecības. Kā izdevumam atklājis informators, pārim tā arī nav izdevies atjaunot iepriekšējo mīlas dzirksti.

Visbeidzot Pipa šoruden nolēmusi attiecības pārtraukt pavisam. Tiesa, kā pastāstījis viņas draugs, kurš vēlējies palikt anonīms, hercogienes māsa cerējusi, ka Džeksons mēģinās viņu atrunāt no šķiršanās, taču baņķieris pret šādu scenāriju nav iebildis.

Tāpat pļāpīgais labdaris atklājis, ka Pipa šobrīd jūtoties bēdu sagrauta un viņa ļoti pārdzīvojot šķiršanos. Tā viņai nesusi neizmērojamas sirdssāpes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!