Foto: Vida Press
Nevienam nav noslēpums, ka amerikāņu sabiedrības dāmas un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (attēlā) popularitātes pamatā ir viņas brangā pēcpuse un miesas izrādīšana pikantos, apspīlētos apģērbos. Drīzumā klajā tiks laista jauna grāmata, kurā tiks atklāti fakti par viņas slavas pirmsākumiem.

Aprīļa beigās iznāks populārā žurnālista Aiena Halperina, kura kontā jau ir biogrāfiskas grāmatas par Maiklu Džeksonu, Bredu Pitu, Andželīnu Džoliju un daudziem citiem, jaunākais veikums – Kimas Kardašjanas dzīves atspoguļojums.

Kā, atsaucoties uz Halperina grāmatu Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of America's Royal Family, vēsta ārvalstu mediji, Kimas ģimene esot pati parūpējusies par to, lai atklātībā nonāktu viņas bēdīgi slavenais seksa video.

Kimas slava, kā zināms, aizsākās tālajā 2007. gadā, kad pasaule ieraudzīja viņas un repera Ray J seksa video, kurš tika uzfilmēts 2003. gadā. Līdz tam viņa zināmās aprindās bija pazīstama vien kā miljonu mantinieces Parisas Hiltones draudzene un personīgā ģērbēja, ar kuru blondā daiļava kopā apmeklēja burziņus.

Nopludinātais seksa video viņu padarīja par īstu zvaigzni, un, lai gan Kima vairākās intervijās dievojusies, ka pornofilma nonākusi publiskajā telpā nejauši, Halperins savā grāmatā apgalvojis, ka patiesībā viņas ģimene visu smalki izplānojusi.

Halperina rīcībā nonākusi informācija, ka kāds tuvs Kardašjanas un Hiltones draugs Kimai ieteicis nofilmēt un vēlāk nopludināt seksa video, lai viņa iegūtu slavu un bagātību.

Tāpat grāmatā teikts, ka Kima pati parakstījusi līgumu ar pieaugušo filmu izdevēju kompāniju Vivid Entertainment, lai tās paspārnē tiktu izplatīts viņas draiskais video.

Halperins apgalvo, ka Kima savu plānu vispirms apspriedusi ar ģimeni. It kā ar to vēl nebūtu gana, viņas mamma Kristena esot bijusi galvenā biznesa bīdītāja un organizatore, lai seksa video nonāktu atklātībā un no tā tiktu gūti ienākumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!