Foto: Vida Press

Jūnija sākumā tapa zināms, ka amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir otrā bērniņa gaidībās. Beidzot atklāts, ka viņa decembrī laidīs pasaulē puisēnu, un mākslinieki jau uzmodelējuši, kāds viņš varētu izskatīties (attēlā).

Kopš brīža, kad pasaule uzzināja par Kardašjanas grūtniecību, viņa ir nokļuvusi starmešu gaismās, un gan paparaci, gan tabloīdi ar milzīgu aizrautību seko līdzi realitātes šovu zvaigznes gaitām, cerot uzzināt kaut ko jaunu par gaidāmo mazuli.

Aizvadītās nedēļas izskaņā daudzās valstīs tika atzīmēta tēvu dienu, un arī Kima savam vīram un gaidāmā mazuļa tēvam reperim Kanjem Vestam veltīja ļoti īpašu apsveikumu mikroblogošanas vietnē Twitter.

"Tu esi brīnišķīgs tētis Nortai, un arī mūsu dēlam tu būsi pats labākais tētis pasaulē," savu vīru apsveica Kardašjana, pie viena visai pasaulei pavēstot, ka viņa zem sirds nes puisēnu.

Šī ziņa ātri vien izplatījusies visā pasaulē, un fakts, ka Kardašjanai piedzims zēns, izpelnījies arī radošās apvienības VouchercodesPro ievērību, kuras pārstāvji jau izveidojuši modeli, kāds varētu izskatīties realitātes šovu zvaigznes un repera kopīgais dēls.

Jau vēstīts, ka amerikāņu sabiedrības dāma par gaidāmo mazuli pavēstīja savas ģimenes veidotā šova Keeping Up With The Kardashians epizodē. Drīz vien Kardašjana ar savu vīru reperi Kanji Vestu sniedza oficiālu paziņojumu, ka bērniņš dzims šī gada nogalē.

Kardašjana un slavenais reperis laulības ostā iestūrēja aizvadītā gada maijā, un pāris jau audzina abu kopīgo meitiņu Nortu, kura 15. jūnijā svinēja divu gadu jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!