Foto: LETA
Latvijas labākais biatlonists Ilmārs Bricis (attēlā) jau nedēļu uzturas Hantimansijskā, kur risinās pasaules čempionāts biatlonā – uz nozīmīgajām sacensībām sportists devies kopā ar savu mīļoto sievieti, lietuviešu biatlonisti Dianu Rasimovičūti.

Lai gan Bricis ar pievilcīgo kaimiņvalsts sportisti ir kopā jau četrus gadus un sportistu aprindās pat ticis mēļots par abu iespējamajām laulībām, izrādās, ka vēl aizvien nav oficiāli šķirta Briča un viņa sievas Anželas laulība. Tomēr tagad sportists nolēmis situāciju labot un jau tuvākajā laikā no sievas šķirties.

"Tagad šķirt laulību pie notāra ir ļoti vienkārši. Es gatavojos šķirties no Anželas. Tā ir tikai formalitāte, jo tas mūsu dzīvē neko nemaina. Ja mainītu, mēs papīrus būtu nokārtojuši pirms vairāk nekā desmit gadiem. Ar Anželu neesam kopā jau sen, bet attiecības ir labas," intervijā žurnālam Ieva stāstījis Bricis, kura vārdus apstiprina arī tas, ka Anžela kā bijusī biatloniste uzņēmusies abu kopīgās meitas, 19 gadus vecās Anetes trenēšanu.

Ar tagadējo dzīvesbiedri Dianu sportists kopā trenējoties un braucot uz sacensībām, un pāris neslēpj, ka fakts, ka abi ir sportisti, stiprina un atvieglo viņu attiecības. Uz jautājumu, kas viņam lietuviešu biatlonistē iepaticies, latviešu sportists gan atbildējis izvairīgi.

"Nedomāju par to, kas man viņā patīk. Tā bija mīlestība, un viss. Attiecības veidojās pakāpeniski, iepriekš nekas nebija plānots. Tā laikam ir jūtu ķīmija," analizējis Bricis, kuram sportistu aprindās ir īsta siržu lauzēja slava.

Laikā, kad sportists vēl dzīvojis kopā ar Anželu, attiecībās ar kādu citu sievieti Diānu pasaulē nācis viņa dēls Artūrs, kuram šobrīd ir 17 gadi, bet vēlāk, kad laulības dzīve jau bija pajukusi, bijusī Baltkrievijas izlases biatloniste Natālija Permjakova Bricim dāvājusi dēlu Daini, kurš šobrīd ir 12 gadus vecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!