Latviešu modele Inese Misāne, kura pēdējā laikā tiek dēvēta par latīņu zvaigznes Rikija Mārtina jauno draudzeni, izteikusies, ka dziedātājs gultā ir fantastisks. "Es nedomāju to apspriest, taču skalā no 1 līdz 10 es viņam dotu ap 20," laikrakstam "New York Post" sacījusi Misāne.
"Viņš ir īsts vīrietis."

Misāne par seksuālajām attiecībām ar Mārtinu runājusi tādēļ, lai atspēkotu baumas par dziedātāja seksuālo orientāciju. "Tas ir tik nepatiesi. Tas ir kā joks. Tad jau es vēlētos, lai visi vīrieši būtu tikpat homoseksuāli," izteikusies Misāne.

Viņa arī pastāstījusi, ka abi izbauda laiku, pavadot to kopā. "Mēs parasti paliekam aiz slēgtām durvīm, neko vairāk es arī nevaru teikt. Viņš ļoti sargā savu privāto dzīvi un es vēlētos, lai tas tā arī turpinās."

"New York Post" raksta, ka Misāne un Mārtins ir pāris jau pēdējos divus mēnešus. Viņi abi kopā redzēti gan Itālijā, gan Londonā. Tikmēr izplatījušās arī ziņas, ka Rikijs Mārtins noliedz savu romantisko sakaru ar latviešu modeli, viņu dēvējot tikai par labu draugu. Mārtins arī noliedzis agrāk izplatītās baumas, ka abi gatavojas drīzumā apprecēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!