Foto: Vida Press

Kamēr Latvija uz īsu brīdi ir palikusi bez savas selfiju karalienes, britu tabloīdi steiguši vēstīt satraucošu ziņu – Lielbritānijas selfiju karaliene Kārena Dancuka (attēlā) izšķīrusies no sava vīra.

Kārenas laulātais draugs bija britu parlamenta loceklis Saimons Dancuks – abi gredzenus mija 2012. gadā, laulībā pasaulē nākuši divi dēli, bet nu šai savienībai pienācis gals.

Laulības izjukšanu Twitter tīklā steidzis apstiprināt pats 48 gadus vecais Dancuks, atklājot, ka ir "sagrauts", bet "dzīve turpinās". Kā vēsta britu prese, pāra draugi atzinuši – šķiršanās iemesls neesot ārlaulības sakari.

Tiek pieļauts, ka krīze attiecībās sākusies pēc tam, kad 31 gadu vecā Kārena metusies pašbildīšu publicēšanas neprātā – lai gan tas viņai ļāva iegūt Lielbritānijas selfiju karalienes godu, ģimenes ligzdiņai daudzo atklāto selfiju atrādīšana pasaulei par labu tas nenāca.

Kārena sev mediju uzmanību pievērsusi ne tikai ar plikņiem, no kuriem daļu viņa savulaik pat parakstījusi un pamanījusies pārdot eBay par desmit mārciņām gabalā, bet arī ar skumju stāstu par bērnību – sieviete apgalvo, ka laika posmā no 1989. līdz 1995. gadam viņa ģimenes mājvietā Mančestrā cietusi no seksuālas vardarbības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!