Foto: Privātais arhīvs
Lai gan no karalisko personu vidus lauvas tiesu mediju uzmanības saņem Keita Midltona, strauju popularitāti sāk iemantot arī Grieķijas karaļnama 18 gadus vecā atvase.

Šī meitene ir Grieķijas un Dānijas princese Marija-Olimpija (attēlā), kura, kā mūsdienās pienākas, slavu kaldina, sociālajos tīklos publicējot savus "selfijus" un pozējot pazīstamiem modes žurnāliem.

Pateicoties šīm foto sesijām, Olimpija ieguvusi virkni "sekotāju" sociālajos tīklos, un par viņu sākusi rakstīt bulvārprese, saucot viņu par "IT princesi" un "meiteni ar īpatnēju skaistumu".

Olimpijas tēvs ir Grieķijas un Dānijas princis Pavloss, bet māte - Marija-Šantala Klēra, kuras tēvs ir miljardieris Roberts Vorens Millers - cilvēks, kurš dibināja duty free veikalu sistēmu.

Olimpija ir dzimusi Ņujorkā, bet augusi Londonā, kur viņa studē drāmu, mākslas vēsturi un fotogrāfiju, bet brīvajā laikā apmeklē augstākās sabiedrības ballītes.

Viņa ir vecākā no pieciem bērniem ģimenē: Olimpijai ir četri brālīši - princis Konstantīns-Aleksioss, princis Ahilejs-Andreass, princis Odisejs-Kimons un piecus gadus vecais princis Aristīds-Stavross.

Taču pagaidām, kamēr princīši ir maziņi, lielākā popularitātes deva tiek Olimpijai, kuru mediji jau pieķēruši slapstāmies ar viņas vecuma puisīšiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!