Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamais basketbolists Kaspars Kambala (attēlā) jau labu laiku mitinās Turcijā. Arī Turcijas svelmē viņš neslinko un regulāri apmeklē sporta zāli. Tas rezumējies ar izciliem rezultātiem, kurus basketbolists nu atrādījis arī saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Kambala atrādījies saviem faniem bez krekla, un zem foto pats atļāvies ironisku komentāru par sevi, smejoties, ka "resnulis pazudis".  Fani metušies slavēt basketbolistu par centību, spriežot, ka viņš izskatās tikpat slaids kā karjeras sākumā.

Sportists faniem atklājis, ka, lai tiktu pie šāda auguma, viņš vaiga sviedros trenējies trīs mēnešus. Šajā laikā viņš esot pārticis no vistas un salātiņiem.

Fotogrāfijā var novērtēt arī to, ka basketbolists beidzot ticis vaļā no pirmās sievas tetovējuma, ko savulaik neapdomīgi bija iemūžinājis sirds rajonā. Nu uz mūziķa kreisās krūts redzama vien pamatīga rēta.

Pirms aptuveni septiņiem gadiem Kambala nolēma aizklāt uz kreisās rokas uztetovēto pirmās sievas Džesikas vārdu, kura vietā tapa milzu drakonam līdzīgs krāsains zīmējums, un jau toreiz sportists pauda apņēmību atbrīvoties no Džesikas portreta uz krūtīm. Nu beidzot viņam tas izdevies.

Kambala ar savu mīļoto sievieti Zani Pertniku-Gromovu pašlaik mitinās Turcijā. Pārītis regulāri lutina savus sekotājus ar saulainām bildēm no tālās zemes, kurā paši daudz laika pavada sportiskās aktivitātēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!