Foto: AP/Scanpix
Jau labu laiku tika trītas mēles par to, ka Hloja Kardašjana ir mazuļa gaidībās. Visbeidzot viņa pielikusi punktu visiem minējumiem – sieviete publiski apstiprinājusi, ka ir mātes cerībās.

Hloja vairākus mēnešus savus fanus vazāja aiz deguna, un daudzus viņas noslēpumainība pamatīgi nokaitināja. Savukārt citi pārmeta, ka viņa viltojot savas bildes, lai slēptu grūtniecības vēderiņu.

Kad jau šķita, ka Kardašjanu dinastija tā arī nekad neatklās patiesību, Hloja tieši pirms Ziemassvētkiem saviem atbalstītājiem pasniegusi dāvanu, ar sociālo tīklu starpniecību pavēstot priecīgus jaunumus. "Mans lielākais sapnis ir piepildījies. Mums būs bērniņš," saviem faniem vēstījusi Hloja.

33 gadus veca Hloja "Instagram" tīklā publiskojusi sava punča bildi. Fotogrāfijā viņa iemūžināta kopā ar mīļoto vīrieti un gaidāmā bērna tēvu, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāju Tristanu Tompsonu.

Kā vēstījusi Hloja, viņa jau sen sapņojusi tikt pie bērniņa, bet "Dievam visu šo laiku bijis savs plāns". "Viņš zināja, ko viņš dara. Man vienkārši bija jātic viņam un jābūt pacietīgai. Es joprojām reizēm nespēju noticēt, ka mūsu mīlestība ir radījusi dzīvību. Tristan, paldies par to, kā tu mani mīli. Paldies, ka izturies pret mani kā karalieni," vēstījusi Hloja.

Tāpat arī sieviete paskaidrojusi, ka grūtniecības faktu tik ilgi turējusi noslēpumā, jo vēlējusies šos brīžus vispirms izbaudīt kopā ar ģimeni un tuvākajiem draugiem.

Jāatzīmē, ka Kardašjanu dinastijai nākamgad būs ievērojams papildinājums. Pasaulē nāks ne tikai Hlojas bērniņš, bet arī viņas māsas Kimas Kardašjanas trešā atvase, kuru iznēsā surogātmāte.

Tāpat arī jau vairākus mēnešus tiek mēļots, ka Hlojas pusmāsa Kailija Džennera ir mātes cerībās, bet šīs runas pagaidām nav guvušas oficiālu apstiprinājumu.

My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can't believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you've been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we've been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us ❤️ Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it's the best bundle of feelings I've ever felt in my life! ❤️❤️❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Dec 20, 2017 at 2:41pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!