Foto: F64

Atraktīvais pasākumu vadītājs Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers (attēlā) joprojām sociālajos tīklos saņem ļoti daudz vēstuļu, draudzības ielūgumu un uzmanības apliecinājumu. Reizēm lielā fanu un atbalstītāju aktivitāte šovmenim sagādā īstas galvas sāpes, tādēļ puisis pat izveidojis divus profilus portālā draugiem.lv.

"Manā draugiem.lv profilā vispār šobrīd ir pamatīgs bardaks. Ņemot vērā to, ka man ir gandrīz astoņtūkstoš draugu un vēl vesela gūzma uzaicinājumu gaida rindā (Portālā atļauts dienā apstiprināt tikai 30 uzaicinājumu. - Red.piez.), es savā profilā vairs neko nesaprotu un nespēju izsekot līdzi notikumiem.

Bieži vien gadās, ka jau sen esmu iepazinies ar cilvēku un viņš mani uzaicinājis draudzēties, bet nesaprot, kādēļ tik ilgi viņa pieprasījumu neapstiprinu. Cilvēki sāk domāt, ka esmu iedomīgs, lai gan tā nav.

Arī uz lielo vēstuļu skaitu ir diezgan nereāli atbildēt. Protams, ja man izsaka komplimentus vai laba vēlējumus, vienmēr atbildu, taču, ja vēstules teksts ir "Čau, Kašer", "Jov, Kašer", "Ieej čatā, Kašer", tad gan bieži vien neatbildu.

Situāciju sarežģī tas, ka kādam atbildu un viņš uzreiz jau sūta nākamo vēstuli un vēlas čatot. Tas ir laikietilpīgs process, tādēļ tā arī sanācis, ka man iekrājušās tik daudz nelasītas vēstules," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kašers.

Taujāts, vai lielajā vēstuļu skaitā negadās palaist garām kaut ko patiešām svarīgu un tas neapgrūtina saziņu ar tuvākajiem draugiem, pasākumu vadītājs atklāj, ka izveidojis sev vēl vienu draugiem.lv profilu.

"Protams, ja saņemu tik daudz vēstuļu, gadās, ka palaižu garām kādu sadarbības piedāvājumu vai citu svarīgu informāciju, tādēļ esmu uztaisījis sev vēl vienu profilu, kurā apstiprinu tikai tuvākos draugus un paziņas, nevis pilnīgi visus. Ir viens profils Kašeram, otrs - Kasparam.

Nedomāju, ka tas ir kaut kas slikts, ja nepazīstamam cilvēkam uzraksti vēstuli. Pirms septiņiem gadiem skolas ietvaros draugiem.lv meklēju cilvēkus ar postmodernisma stila bildēm. Uzgāju kādas meitenes profilu un uzrakstīju viņai. Vēl joprojām esam labākie draugi," stāsta bijušais okartietis.

Multimāksliniekam esot arī lojālie un uzticamie fani, kuri ir pilnīgi visos pasākumos, kuros Kašers piedalās, kā arī regulāri sazinās ar viņu sociālajos tīklos.

"Man ir savi lojālie fani, kuri ir pilnīgi visur. Esam pat gājuši kopā uz kino un pusdienās. Man patīk pavadīt laiku ar saviem atbalstītājiem.

Lai gan šobrīd sociālo tīklu pārvaldīšana man sagādā problēmas, nedomāju, ka tuvākajā laikā meklēšu cilvēku, kurš to varētu darīt manā vietā. Kas zina, kā būs nākotnē, taču šobrīd pats vēlos ar visu tikt galā," stāsta Kašers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!