Foto: Vida Press
Amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) nekad nav kautrējusies publiski apspriest visai delikātas un pikantas tēmas. Nesen viņa pavēstījusi, ka ir ļoti norūpējusies par savu vagīnu.

Kima, kura savam vīram, reperim Kanjem Vestam, dāvājusi divus bērniņus, savas ģimenītes veidotā šova "Keeping Up With The Kardashians" jaunākajā epizodē atklājusi, ka viņu ļoti satraucot fakts, ka mīļotais vēlas vēl kādu atvasīti.

Sarunā ar savas vecākās māsa Kortnijas bijušo mīļoto vīrieti Skotu Disiku Kima klāstījusi, ka vīrs mēģina viņu pierunāt radīt vēl kādu bērniņu. Tiesa, sieviete nav līdz galam pārliecināta, ka viņa to vēlas.

Kima ir norūpējusies, ka viņa nespēs iznēsāt vēl vienu mazuli. Turklāt Kardašjanu satrauc viņas vagīnas šī brīža stāvoklis – daiļaviņai šķiet, ka dzemdību dēļ tā vairs nekad nebūs tāda kā agrāk un vīram vairs nebūs patīkami ar viņu mīlēties.

Tiesa, Kima gan paskaidrojusi, ka Vests joprojām esot pilnībā apmierināts ar viņas vagīnas izskatu un stāvokli, taču Skots, kuram Kardašjanas māsa dāvājusi trīs bērnus, apgalvojis, ka pēc dzemdībām sievietes intīmā zona piedzīvojot ne tikai acīmredzamas, bet arī jūtamas pārmaiņas.

Kardašjana taujājusi par to, kādas ir vīrieša izjūtas, kad viņš mīlējas ar sievieti, kura dzemdējusi. Kima vēlējusies noskaidrot, vai tas ir kā "iemest hotdogu gaitenī".

Disiks skaidrojis, ka pārmaiņas nudien esot jūtamas, taču vīriešus parasti tas neuztraucot, jo sieviete, kura laidusi pasaulē viņa bērnus, tāpat ir īpaša.

Abi secinājuši, ka sievietes vagīna pēc dzemdībām ir kā pārkārtota māja – parādes durvis joprojām ir tās pašas, taču mēbeles ir pārvietotas un interjers pilnībā mainījies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!