Foto: Vida Press
Televīzijas sejas Kimas Kardašjanas (attēlā) dzemdēšanas hronoloģijai uzmanīgi seko līdzi teju visa Amerika un citas valstis. Tagad - piecas dienas pēc dzemdībām - atklāts viņas un repera Kanjes Vesta meitas vārds.

Kā, atsaucoties uz anonīmu avotu, vēsta slavenību tenku žurnāls People, meitenei dots vārds Norta Vesta (North West). Tulkojumā no angļu valodas viņas vārds nozīmē "ziemeļi", bet uzvārds - "rietumi".

Martā gan 32 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne noraidīja baumas, ka gaidāmajam bērnam izvēlējusies tādu vārdu. "Man patīk Īstona, Īstona Vesta," viņa tolaik sacīja raidījumā The Tonight Show with Jay Leno.

Pirmais par izvēlēto vārdu ceturtdien ziņoja slavenību jaunumu portāls TMZ, atsaucoties uz zvaigžņu iecienītajā Cedars-Sinai medicīnas centrā izdoto dzimšanas apliecību.

Taču lielāku ažiotāžu izraisījušas fotogrāfijas, kurās Kardašjana redzama tikai vienu dienu pirms dzemdībām. Tik mierīga pozēšana fotogrāfiem izskaidroja ar to, ka dzemdības bija negaidītas un bērniņš nāca pasaulē mēnesi pirms plānotā laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!