Šogad jau otro gadu pēc kārtas notiks žurnāla "Privātā Dzīve" rīkotā Slavenību balle, kuras laikā tiks paziņota, pēc lasītāju domām, privātākā, atraktīvākā, seksīgākā un nepieejamākā Latvijas slavenība.
Žurnāla mārketinga projektu vadītāja Lolita Osipova pastāstīja, ka žurnāla lasītāju tradicionālā aptauja šogad notika no janvārim līdz martam, un arī šoreiz viņiem bija jābalso par sev tīkamāko populāro cilvēku Latvijā.

Pagājušajā gadā par atraktīvāko slavenību kļuva Saeimas deputāts Dzintars Rasnačs, nepieejamāko - Latvijas Bankas prezidents Einārs Repše, privātāko - uzņēmējs Valentīns Kokalis, bet seksīgākās slavenības titulu izpelnījās Latvijas Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors Jānis Naglis. Savukārt par lasītāju mīluli pērn kļuva AS "Aldaris" ģenerāldirektors Vitālijs Gavrilovs.

Divu mēnešu garumā lasītājiem bijusi arī iespēja sekot līdzi titula "Dārgākā slavenība" izcīņai, kuras laikā Latvijas populārie cilvēki piedāvāja izsolei savas personīgās lietas. Par dārgāko slavenību šogad kļuvis Sidnejas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs soļošanā Aigars Fadejevs, kura jaka tika nosolīta par 100 latiem.

Slavenību balles rīkotāji tās viesiem sola daudz pozitīvu pārsteigumu un atklājumu. Gaidāmās balles režisors ir Juris Purmalis, bet to vadīs Gavrilovs. Balle, kuras viesi aicināti ierasties tropiskos tērpos, vienlaicīgi notiks viesnīcas "Radisson SAS Daugava" banketa un baseina zālē.

Osipova norādīja, ka žurnāla "Privātā Dzīve" ideja rīkot šādu balli saskan ar izdevuma koncepciju - privāti, draudzīgi un brīvi par lietām, jūtām un jaunumiem. Slavenību balle notiks piektdien, 23.martā.

Telekompānijas "Latvijas Neatkarīgā televīzija" (LNT) Pašreklāmas daļas vadītājs Māris Plūme aģentūru LETA informēja, ka televīzija Slavenību balles aizkulises "pilnīgi atklāti visiem parādīs" 31.marta vakarā, kad LNT programmā tiks demonstrēts šīs balles videoieraksts.

Vakara vadītāji no televīzijas būs Una Jansone un Ilmārs Roķis, kuri komentēs ballē notiekošo un intervēs slavenākos ballētājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!