Foto: Privātais arhīvs
Vienas diennakts ietvaros Latvijas selfiju karaliene Santa Čerņevska (attēlā) izdzīvojusi visplašāko emociju gammu – no dziļa bezdibeņa līdz saulainam pacēlumam. Šajā dienā fani varēja tiešsaistē sekot līdzi pašbildīšu meistares cīņai ar smagu depresiju, kas, par laimi, nākamajā rītā tika uzveikta.

Viss sākās svētdien, 15. februārī, kad Santa šokēja savus fanus, sociālajā tīklā Instagram kopā ar kārtējo selfiju publicējot satraucošu paziņojumu. "Neskatoties uz to, ka bildē smaidu... Sorry...  Bet ziniet ko???? Ejiet na#uj!

Es uz kādu laiku pazūdu no sociālajiem portāliem. Un ieeju mazā depresijā. Gan jau izveseļošos. Vismaz pašlaik ļoti smagi," saviem faniem paziņoja pašbildīšu karaliene. Pie paziņojuma pievienotajā selfijā Santa pozē ar izstieptu vidējo pirkstu.

Santas paziņojums izraisīja ļoti pretrunīgu fanu reakciju. Kamēr simtiem selfiju mīļotāju pēc ieraduma turpināja atķeksēt "patīk" atzīmi, daļa bija patiešām sašutuši.

"Cilvēkiem ir jāiet na...j, jo tev ir depresija? Nu, saulīt, domāju, ka tev pašai ir jāiet na...j," niknumu pauda kāda no Santas sekotājām. Santas atbilde fanei bija ļoti skarba.

"Ahaha, tad ko seko man? Un paskaties uz savu seju,un ej droši. Ar tādu seju tikai tur, saruna arī lēta," dumpīgo fani pie vietas nolikt centās karaliene.

Kamēr daļa fanu satraukti jautāja, kas pie vainas viņu karalienes sliktajam garastāvoklim, citi turpināja publiski zākāt nabaga sirdzēju. "Santa, jā - glīta, bet diemžēl ļoti aprobežota un sekla meitene ar uzmanības trūkumu. Ceru, ka izveseļosies!" ironizēja kāda meitenes sekotāja.

Fanus šokēja arī tas, ka allaž mīlīgā un draudzīgā Santa pēkšņi sākusi lamāties un apvainot fanus.  Uzticīgākie karalienes kalpi gan metās publiski aizstāvēt savu daiļavu, bilstot, ka, nonākot tik smagā depresijā, ikviens zaudētu paškontroli.

Taču tā jau nebūtu īsta karaliene, kura ilgi vāļātos vājinieces gultā. Jau pirmdienas rītā Latviju un sociālo tīklu Instagram pāršalca priecīgs selfijs un ziņa, ka karaliene atkal vesela - smagā depresija ir beigusies.

"Ilgāk nevarēju... Es ātri veseļojos... Ne līdz galam, bet būs labi!" priecīgu ziņu atklāja Santa. Fani masveidā steidza paust sajūsmu par to, ka Santas smagā depresija un pazušana no sociālajiem tīkliem ilgusi vien pāris stundas.

Priecīgajai ziņai pa pēdām sekojis jauks selfijs ar Santu pilnā pašbildītes grima ekipējumā, un skaidrība - ar pašmāju skaistuli viss kārtībā, un viņa gatava turpināt priecēt tautu ar to, kas viņai dzīvē izdodas vislabāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!