Foto: Mango

Dejotāja Laura Kosīte (21) un modeļu aģentūras 2B Models īpašnieks Agris Blaubuks (28) satuvinājās šova Dejo ar zvaigzni 2 laikā. Taču tikai tagad, kad pagājis gads pēc randiņu perioda, abi sākuši dzīvot kopā.

Abi mīlnieki - Laura Kosīte un Agris Blaubuks sākuši īrēt dzīvokli Rīgā. Žurnālam Kas jauns dejotāja Kosīte atklājusi, ka šī viņai ir pirmā kopdzīve ar vīrieti. Pārim nav arī kašķu par mājas pienākumu veikšanu, jo abi veiksmīgi sadalījuši veicamos darbus.

Kā zināms, romantiskas jūtas Kosītes un Blaubuka starpā uzplauka laikā, kad abi dejoja pārī šovā Dejo ar zvaigzni 2. Tolaik šova raidījumus klātienē apmeklēja arī Agra sieva Linda. Viņa toreiz stāstīja, ka balso par Agra un Lauras priekšnesumiem, kā arī atbalsta mīļotā aktivitātes. Taču pēdējos šova raidījumos Linda vairs netika manīta skatītāju rindās un dzeltenā prese jau rakstīja par izjukušo Agra un Lindas laulību. Ar sievu Agris bija nodzīvojis kopā divus gadus. Savukārt Kosīte nesen bija piedzīvojusi šķiršanos no drauga dejotāja Valda Škutāna.

Aizvadītā gada novembrī Lindas un Agra Blaubuku laulība tika šķirta oficiāli.

Nu jau pagājis vairāk nekā gads, kopš Laura un Agris ir pāris. Turklāt Agris atbalstījis Lauru arī emocionāli grūtajā laikā, kad muguras traumas dēļ viņai vajadzēja pamest profesionālo dejošanu. Tiesa gan, par precēšanos pāris vēl nedomā, jo Laura atzīst, ka vēl ir par jaunu laulības dzīvei. Dejotāja šobrīd pasniedz deju nodarbības un apmāca mazās meitenes savā Princešu skoliņā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!