Foto: Mango
Ceturtdien, 11. februārī, Rīgā pēc Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēles ar Vāciju no Frankfurtes atgriezies uzbrucējs Lauris Dārziņš (attēlā), kura sieva Lelde nu jau pasaulē laidusi abu pirmdzimto dēlu, kurš nosaukts par Henriju.

Lai gan vēl otrdien sportists izklaides portālam Mango atzina, ka nolēmis kopā ar pārējiem izlases spēlētajiem doties uz Vankūveru, kur nedēļas nogalē sāksies ziemas olimpiskās spēles, viņš pārdomājis un bērna dzimšanas laikā nolēmis būt pie sievas, liecina portālā icebox.lv ievietotā informācija.

"Sieva ir ar dzelzs nerviem un mani mierina. Viņa dzen mani prom no mājām, jo, ja es izdomātu palikt mājās, tad sieva justos vainīga. Tā kā viņa saka: "Brauc projām, un es ar visu tikšu galā!" Viņa man tāda dzelzs meitene," sarunā ar izklaides portālu Mango otrdien lidostā Rīga lēmumu doties prom pirms pirmdzimtā nākšanas pasaulē skaidroja Dārziņš.

Piektdien tapis zināms, ka jau dienu pēc sportista dēlēna nākšanas pasaulē Dārziņš dosies uz Vankūveru, lai pievienotos pārējiem izlases biedriem un uzsāktu gatavošanos pirmajai spēlei, kas notiks 17. februārī, kad mūsējie tiksies ar Krievijas valstvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!