Foto: Publicitātes attēli

19. oktobrī savu 65. dzimšanas dienu svin viens no Latvijas populārākajiem pavāriem – ekskluzīvā restorāna Vincents šefpavārs un kulinārā šova Kas var būt labāks par šo? vadītājs Mārtiņš Rītiņš (attēlā).

Mārtiņu Rītiņu televīzijas skatītāji iepazina kā Amerikas latvieti, kurš tēvzemē atgriezies 1993. gadā. Pēc savas atgriešanās Rītiņš kļuva par ekskluzīvā restorāna Vincents šefpavāru un ar savu kulināro raidījumu aizsāka ēst gatavošanas šovu ēru Latvijas televīzijā.

Par Rītiņa firmas zīmi kļuvusi viņa frāze "Kas var būt labāks par šo?", ar kuru pavārmākslas eksperts allaž noslēdz savus TV šovus jau kopš pašiem pirmsākumiem.  

Pašlaik Rītiņš aktīvi darbojas veselīga dzīvesveida popularizēšanas jomā, iesaistoties dažādos pasākumos un ir biedrības Slow Food Riga priekšsēdētājs.

Rītiņu ļoti iemīlējusi visa latviešu tauta, un ārzemju latvieša pārteikšanās un amizantie misēkļi allaž izpelnās sociālo tīklu lietotāju sajūsmu.

Piemēram, vairākkārt izdevies fiksēt, kā Rītiņš sava raidījuma filmēšanas laikā angliski lamājas vai amizanti pārsakās, piemēram frāzes "vajag slāpes remdēt" vietā pasaka "vajag slāpes dzemdēt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!