Foto: Vida Press
Mediju ievērības lokā savu iespaidīgo varoņdarbu dēļ nonākusi 68 gadus vecā bijusī amerikāņu reslinga zvaigzne Riks Flērs (attēlā). Seniors palielījies, ka savā mūžā izmīlējis vismaz 10 000 sieviešu.

Ārzemju mediji, atsaucoties uz kanāla ESPN veidoto dokumentālo stāstu sēriju ciklu "30 to 30", kura zvaigzne aizvadītajā nedēļā bijusi Flērs, vēsta, ka viņš savas karjeras laikā ne tikai ringā lējis asinis un uzsitis neskaitāmas zilas acis, bet arī reālajā dzīvē bijis īsts dauzoņa.

Sirmais kungs, kurš izcīnījis neskaitāmus čempiona titulus, astoņdesmitajos gados baudīja kulta statusu un nereti tiek dēvēts par visu laiku diženāko profesionālo reslinga cīkstoni, dokumentālajā sērijā atklājis, ka jaunībā dzīvojis ar pilnu krūti.

Taujāts, cik sieviešu viņam bijis, Flērs sniedzis lakonisku atbildi. "Varētu būt 10 000," izdevums "Mail Online" citējis leģendāro cīkstoni.

Tāpat arī viņš godīgi atzinies, ka nekad nav spējis būt uzticīgs vienai sievietei. "Tā patiešām nopietni es to spēju uztvert tikai uz vienu dienu," savas domas par monogāmiju atklājis Flērs, piebilstot, ka monogāmija viņu gluži vienkārši darījusi pagalam nelaimīgu.

Cīkstonis, kurš ir tēvs četriem bērniem, kā arī bijis precējies četras reizes un tikpat daudz reižu arī izšķīries, atklājis arī savus jaunības dienu dzeršanas paradumus.

"Es katru dienu izdzēru vismaz 10 aliņus un piecus kokteiļus," sacījis Flērs, kurš savulaik pat dzeršanas problēmu dēļ vērsies pēc palīdzības pie profesionāļiem, lai no netikuma atbrīvotos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!