Foto: Vida Press

Slavenā dziedātāja Madonna ar draugu un ģimeni šobrīd atpūšas saulainajā Francijā, bet ārvalstu mediji nebeidz vien priecāties, par kādu skaistuli ir izaugusi Madonnas 16 gadus vecā meita Lurdesa (attēlā).

Intereses gan mātei un meitai atšķiras: Madonna ar jauno draugu Brahimu Zaibatu devās uz klasiskās mūzikas koncertu, bet Lurdesa kopā ar draugiem izklaidējās, kā jauniešiem pieklājas.

Lurdesa ar savu kompāniju nofotografēta, rāpjoties pa virvju kāpnēm, braukājoties ar velosipēdu un priecājoties kopā ar draugiem.

Tabloīdi priecājas, par kādu skaistuli izaugusi jaunā meitene - cik viņai tvirtas krūtis, cik izteiksmīgas acis, cik mīlīgas formas un cik ļoti viņa sākusi līdzināties savai mammai jaunībā.

Sekojot savas mammas piemēram, arī Lurdesa puišus maina "kā cimdus", taču izlaista viņa noteikti nav - meitene mācās prestižajā Ņujorkas LaGuardia High School of Music and Performing Arts, apmeklē aktiermeistarības kursus, trenējas peldēšanā un vingrošanā.

Pati Madonna apgalvo, ka meitu it nemaz nelutina, bet iPhone viedtālruni viņa Lurdesai nopirkusi, tikai kad meitene kļuva 15 gadus veca. Viņas 12 gadus vecajam brālītim Roko dārga telefona pagaidām nav vispār.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!