Foto: Magones Burkas "Draugiem.lv" profils
Tikko svaigi iepazīti šova "Saimnieks meklē sievu" jaunās sezonas brašuļi, kas nu gaida vēstules no pašmāju zeltenēm, bet kaislības nerimst arī skatītāju jau iepazīto varoņu dzīvēs.

Par īstu saimniekšova zvaigzni kļuva dzīvē gana daudz cietusī Magone Burka, kuru likteņa pārbaudījumi nesalauza, bet – gluži pretēji – darīja tikai stiprāku.

Pēc visa šovā un pēc tā piedzīvotā – bērniņa nākšanas pasaulē, nesaskaņām ar brašo Venti, kas vēl tagad nav līdz galam atrisinātas, abu bijušo mīlnieku publiskajiem ķīviņiem, dzīvi kā vientuļajai māmiņai un citām nebūšanām – Magone jau ilgāku laiku laimi atradusi svešumā.

Viņa, sekojot daudzu tautiešu piemēram, ar abiem dēliem uz dzīvi iekārtojusies Londonā, kur sastapusi arī savu mīlestību. Šoreiz latviešu bāleliņa vietā viņa priekšroku devusi itālim, un jau labu laiku tiek mēļots, ka drīz skanēs kāzu zvani.

Šonedēļ šīs ziņas apliecinājusi arī pati Magone – viņa portālā "Draugiem" publicējusi gan foto ar mīļoto, ko parakstījusi ar tekstu "Mans itāļu dārgais", gan atklājusi, ka kāzas gaidāmas jau pavisam drīz.

"Visi, visi un ikviens, kā arī mani dārgie fani būs laipni aicināti uz manām šikajām kāzām jau nākamo mēnesi. Svinēsim kopā!" priecīgi no tālās zemes ziņojusi Magone, fanu armijai Latvijā, protams, liekot sajūsmā uzgavilēt par gaidāmo līksmību.

Magones atbalstītājiem un tiem, kuri ar neatslābstošu interesi seko līdzi viņas dzīvesstāstam, ir vēl kāds iemesls uzgavilēt – ceturtdien, 29. jūnijā, viņa atzīmē 36. dzimšanas dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!