Foto: Privātais arhīvs
Iemesls priecāties visiem apburošās TV3 laika ziņu diktores un radio ētera personības Maijas Rozītes-Krištopanes atbalstītājiem – viņa beidzot sākusi aktīvi rosīties sociālajos tīklos.

Atpazīstamā TV un radio personība savu privāto dzīvi vienmēr rūpīgi sargājusi un vairījusies no publicitātes.

Rozītei arī agrāk bija "Instagram" foto blogs, tomēr svešām acīm tajā publicētās bildes apskatīt bija liegts. Šī gada pirmajā janvārī Maija negaidīti sasparojusies, un atbalstītājiem beidzot ir iespēja gūt nelielu ieskatu viņas ikdienā.

"Jauns gads, jauni horizonti. Jauns 2019. gada sākums "Instagramā"," pirmajā janvārī savus sekotājus uzrunājusi Maija, kuras publicētie foto ir apskatāmi publiski.

Pa šo laiku simpātiskā laika ziņu vadītāja nopublicējusi jau vairākus glītus foto, kas papildināti ar saistošiem aprakstiem, ieteikumiem, novēlējumiem un sajūtām, kas ietērptas vārdos.

Tāpat arī Maija publiskojusi "Instagram" īsos video stāstiņus, kas izdzēšas pēc 24 stundām, un informējusi gan par darba, gan privātajām gaitām.

View this post on Instagram

Laukā putenis ❄️ un pūtenis🌬, galvā - it kā bez manāma iemesla pēcsvētku apjukumam, bet tāpat... Šodien sapratu, ka laikam tomēr dažas dienas būs vajadzīgas, lai vecā gada atstāto mantojumu līdz galam saliktu pa plauktiņiem, izkāptu no garo brīvdienu nerežīma 🤪 un uz pilnu klapi pārslēgtos un 2019. frekvenci✨📻 Un manā gadījumā tas pat bez A4 formāta JG apņemšanās saraksta.🤭 Nekādu tūkstošiem darīšanu, non-stop skriešanas, bez trakošanas. Sajūta, ka tas ir labākais veids, kā uzsākt gadu, arī darbos🧚🏻‍♀️ #jāļaujgadamieskrieties #timetothink #nopushing #star_fm_latvia #tv3_latvia #radiohost #eventhost 📷: @karlinavitolinaphotography

A post shared by Maija Rozīte - Krištopane (@maijarozite) on Jan 2, 2019 at 7:17am PST

View this post on Instagram

💡Sometimes you just need to cancel your subscription to other peoples’ opinion 🙅🏼‍♀️💡 (Lauriņ @laura_ikauniece , piedod! Tik izcils bija Tavs domu grauds💥, ka nevarēju neaizņemties!!👌🏼😇) Aizdomājos par tik labi zināmo... Tas taču ir cilvēka (tātad mūsu visu) dabā - būt ar viedokli par visu un, galvenais, VISIEM. 🔮 🤯 Tomēr jāatceras, ka katrs pats izdarām savu izvēli un paši pieņemam lēmumus, un tikai tam beigu beigās ir svars.⚖️ Jo arī tikai katrs pats par tiem finālā atbildam. 🍭 Tā ka vairāk labu domu un vārdu! ♥️ Pašam sev un visiem apkārt.🙏🏻 #tikaipozitīvasvibrācijas #positivevibesonly #nojudging #nohate #peaceandlove ✌🏼 #word

A post shared by Maija Rozīte - Krištopane (@maijarozite) on Jan 8, 2019 at 1:11am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!