Foto: Vida Press
Māsiņas Kortnija, Kima un Hloja Kardašjanas slavu visā pasaulē iemantojušas, pateicoties saviem milzīgajiem dibeniem, taču arī viņu patēvs Brūss Dženners (attēlā) nav parasts vīrietis – viņš 65 gadu vecumā ir nolēmis kļūt par sievieti.

Amerikāņu bulvārpresei to par labu atlīdzību pastāstījis kāds tuvs ģimenes draugs, atklājot, ka Dženners šogad plāno oficiāli paziņot par savu dzimuma maiņu.

Pagaidām gan Dženners sieviešu drēbēs publiskās vietās vēl nav redzēts, taču žurnāls InTouch jau publicējis "joku foto", kurā Dženners redzams jau kā sieviete ar krāšņu frizūru un spilgtu grima kārtu.

Mediji vēsta, ka šis joks Brūsu ir ļoti saskumdinājis, taču viņš esot saņēmies un devies uz darbu - filmēšanas paviljonu, kurā tiek filmēta kārtējā televīzijas šova sezona par viņu pameitu dzīvi.

Tāpat tiek vēstīts, ka Brūss par saviem plāniem pavēstījis pameitai Kimai, taču sieviete viņu centusies atrunāt, argumentējot, ka šāda publicitāte viņu ģimenei nebūtu vēlama.

Pēdējo pāris gadu laikā Brūss patiešām aizvien vairāk sācis līdzināties sievietei, taču agrāk viņa dzīve bija piedzīvojumiem pilns - 1976. gadā vieglatlēts Dženners kļuva par olimpisko čempionu desmitcīņā, bet vēlāk iekļuva NBA draftā, bija autosportists, biznesmenis un profesionāls iedvesmotājs.

Brūss pats ir sešu bērnu tēvs (no trim sievām), un lielākā daļa no viņiem ir amerikāņu tabloīdu zvaigznes, kas arī piedalās televīzijas šovā Keeping Up with the Kardashians.

Ar Kardašjanu māti viņš iepazinās 1991. gadā un pēc piecu mēnešu ilgām attiecībām apprecējās, kļūstot par Roberta Kardašjana četru bērnu - Kimas, Kortnijas, Hlojas un Roba - patēvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!