Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskais vīriešu žurnāls Maxim publiskojis savu ikgadējo topu ar simts pasaulē seksīgākajām sievietēm, kurā lielākoties iekļuvušas populāras aktrises un dziedātājas.

Par 2013. gada seksīgāko sievieti pasaulē atzīta 20 gadus vecā dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa (attēlā), kura, pēc žurnāla redaktoru vārdiem, no tīņu zvaigznes kļuvusi par nobriedušu skaistuli.

"Ir tik lieliski būt pirmajam numuram, īpaši tāpēc, ka balsojumā piedalījās fani. Man ir vislabākie fani pasaulē! Tas ir ikvienas sievietes sapnis - būt Maxim seksīgāko sieviešu simtnieka pirmajā vietā. Kaut kas traks!" tā savu uzvaru komentējusi Sairusa.

Topa otrajā vietā iekļauta 20 gadus vecā dziedātāja Selēna Gomesa, bet trešajā - 25 gadus vecā Rianna (skaistāko sieviešu pirmo desmitnieku var apskatīt galerijā, bet pilnu sarakstu var izlasīt šeit.)

Žurnāls Maxim savu seksīgo sieviešu topu piedāvā kopš 2000. gada, kad tajā par skaistāko tika atzīta kanādiete Estella Vorena.

Lielākoties par pasaulē skaistākajām sievietēm atzītas amerikānietes, lai gan ir daži izņēmumi, un, piemēram, pirms gada par seksīgāko pasaulē tika atzīta Izraēlas modele Bāra Refaeli.

Vienīgā sieviete, kas par seksīgāko ir atzīta divas reizes, ir "bīstamā mājsaimniece" Eva Longorija (2005. un 2006. gadā). Viņa ir arī visvecākā uzvarētāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!