Foto: DELFI

Kopš režisors amatieris Miks Ozoliņš (attēlā) uz laiku ir atgriezies Latvijā, viņa vārds tiek saistīts vienīgi ar citu vīriešu apmācību, kā pārgulēt ar sievietēm. Tagad kādā intervijā Ozoliņš pats stāsta, cik sievietes viņš dabūjis gultā.

Uz laikraksta SestDiena žurnālista iebildumu, ka vienas nakts sakari tomēr neizklausās pēc jēgpilnas ilgtermiņa stratēģijas otrās pusītes meklējumos, Ozoliņš atbild, ka šādā veidā uzsācis savas laimīgās attiecības.

"Vai tad es teicu, ka jūtām jāizpaliek? Pats esmu piemērs to nozīmei - atradu taču lielo mīlestību, lai gan mans vienas nakts sakaru apjoms mērāms trīs ciparu skaitlī.

Pašpārliecinātai sievietei, kas tādam vīrietim [kā es] ir blakus, šis skaitlis nesagādā problēmas," intervijā SestDienai stāsta Ozoliņš, kura lielā mīlestība ir tumšādainā Kimberlija - dziedātājas Riannas bekvokāliste.

"Godīgi sakot, pēdējos gadus man bijušas tikai melnādainās meitenes. Angļu valodā ir teiciens, kas latviski skanētu apmēram tā: "Tiklīdz uzsāc ar melnajām, vairs nevari apstāties". Tā ir taisnība.

Varbūt sava loma ir maniem slāvu gēniem, jo gan mammā, gan tētī rit arī krievu asinis. No krievu senčiem manī ir vairāk vīrišķības, trakuma, un šis temperaments labi sasaucas ar melnādaino nekautro dabu.

Ierindas eiropietim patīk slaidas meitenes garām kājām, lielām krūtīm un gaišiem matiem, bet man - katrs melnādainās ķermeņa izliekums. Tur ir daudz ko mīlēt," Ozoliņš skaidro kauzalitāti.

Lai gan viņš uzsver, ka "ne tikai vīrieši, arī sievietes vēlas seksu", Ozoliņš ir pārsteigts, kāpēc viņa izreklamētā pavedināšanas apmācība ir izgāzusies - uz to ieradušies tikai trīs cilvēki.

"Skaidrs, ka ierindas latvietis ir kautrīgs, pie tam daudzi gribētāji nevarēja atbraukt no laukiem aizņemtības dēļ," skaidro Miks, tomēr sola nepadoties un savus seminārus vadīt interneta vidē.

"Sievietes bieži saka vienu, bet domā pavisam ko citu. Pat draudzeņu vidū meitenes nevēlas atzīt, ka viņām bijuši vienas nakts sakari. Ja man kā vīrietim bijis simts un vairāk sieviešu, es laikam tomēr objektīvāk varu pateikt, kas strādā un kas ne. Man ir daudz ko mācīt," apgalvo Miks.

Savukārt kino un teātra kritiķim Normundam Naumanim ir savs viedoklis par semināru izgāšanos. "Latvijā gultas lietas ir tabu tēma, neviens nav muļķis un pats var ieguglēt internetā, lai atrastu simtiem pamācību, kā pievilināt sev partnerus.

Bēdīgie secinājumi ir tādi, ka Latvijas publika zina: šis vīrietis mēdz dzīvot uz sieviešu rēķina, tā viņš, iespējams, darījis gan ar Agnesi [Zeltiņu] un Ellu, gan tagad - ar Kimberliju. Viņš, manuprāt, ir klasisks žigolo," SestDienai stāsta Naumanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!