Foto: Vida Press/LETA
Aizvadītā nedēļa bija dažādiem atklātības brīžiem bagāta – miljonārs Jūlijs Krūmiņš slimnīcas gultā kratīja sirdi Andrim Kiviča, Mailija Sairusa atzinās savā seksuālajā orientācijā, politiķis Edgars Jaunups publicēja īpaši atklātu ģimenes foto, beidzot uzzinājām, kas piedalīsies šovā "Lauku sētā", un pieredzējām daudzu citu gan sabiedrībā zināmu, gan ne tik populāru personu atklātības momentus.

Krūmiņš intervijā Kivičam no slimnīcas gultas: par aizturēšanu, KNAB un cietuma dzīvi

Foto: Publicitātes foto
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (
KNAB
) aizturētais pašmāju uzņēmējs
Jūlijs Krūmiņš
pēc atbrīvošanas
nonāca slimnīcā, kur sniedza interviju "Rīga TV24" raidījuma "Rampas ugunis" vadītājam Andrim Kivičam.

Lasīt vairāk

Rajecka Krūmiņa dēļ pavelk uz zoba Lieni Greifāni

Foto: DELFI

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš pēc nonākšanas ieslodzījumā un atbrīvošanas paguva sniegt vairākas intervijas, un viņa izteikumi kļuva par vienu no karstāk apspriestajiem tematiem sabiedrībā. Dažiem nācās taisnoties par miljonāra atklāsmēm, un starp viņiem nejauši nonākusi arī dziedātāja Liene Greifāne.

Lasīt vairāk

Neķītrā Mailija atzīstas, ka ir panseksuāla

Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa (attēlā) savas piedauzīgās uzvedības dēļ savulaik izpelnījās neķītrākās šovbiznesa zvaigznes titulu. Tiesa, pēdējā laikā viņa sākusi uzvesties pieklājīgāk, un nesen viņa sniegusi atklātu interviju, kurā atklājusi, ka ir panseksuāla.

Lasīt vairāk

Kardašjanu pusmāsiņa: es izskatos pēc 19 gadus vecas prostitūtas

Foto: Vida Press

Viena no slavas ēnas pusēm ir skauģu un nelabvēļu nicinošie komentāri, taču izdaudzināto Kardašjanu jaunākā pusmāsa Kailija Džennera (attēlā) par to īpaši nebēdā – viņa prot pasmieties pati par sevi.

Lasīt vairāk

Jaunups publisko īpaši intīmu sievas foto

Foto: Publicitātes foto

Pašmāju politiķis un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups un viņa sieva Katrīna (abi attēlā) ir viens no tiem pāriem, kas savos sociālo tīklu profilos labprāt dalās ar ģimeniskiem foto.

Lasīt vairāk

Iepazīsties! Septiņi pāri, kas cīnīsies 'Lauku sētā'

Foto: Publicitātes foto

Jau oktobra izskaņā pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies iemīļotā pašmāju šova "Lauku sēta" jaunā sezona. Šoreiz mainīts šova formāts, un dalībnieki pie darbiem ķērušies pāros.

Lasīt vairāk

Viegla naudiņa: meitene, kurai maksā par ballēšanos ar bagātniekiem

Foto: Instagram.com/ellacrockett/

21 gadu vecā britu modele un studente Ella Kroketa (attēlā) aizgājušo vasaru atcerēsies visu mūžu, jo tā pavadīta greznu ballīšu un vērienīgu izklaižu virpulī vairāku bagātnieku kompānijā. Turklāt viņa par to saņēmusi prāvu atlīdzību.

Lasīt vairāk

Publiskā attiecību skaidrošana apdraud Skulmes darbu Saeimā

Foto: F64/LETA

Šoruden starp karstākajiem tematiem Latvijas šovbiznesā ir dejotājas Lienes Skulmes un aktiera Andra Buļa dēka – tapa zināms, ka abiem trīs gadus bijušas attiecības, lai gan aktieris vēl joprojām oficiāli ir precējies ar citu.

Lasīt vairāk

Eu, pastarīt! Porziņģis atklāti par ceļu uz slavu

Foto: Vida Press

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" un latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa fani ceturtdien, 13. oktobrī, piedzīvojuši īpašu pārsteigumu – portālā "The Players' Tribune" publicēts sportista raksts par to, kā sācies viņa ceļš uz slavu.

Lasīt vairāk

Video: Latviešu meitenes izdejo veģetatīvo distoniju

Foto: Kadrs no video

Populārā pašmāju dejotāja un horeogrāfe Ieva Biteniece no studijas "PRO X" šonedēļ publiskojusi veģetatīvajai distonijai veltītas dejas video.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!