Foto: Privātais arhīvs

Kluba Coyote Fly kurinātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) gada izskaņā sagādājusi saviem sociālo tīklu draugiem negaidītu pārsteigumu. Meitene atteikusies no pārspīlējumiem savā ārējā izskatā, un tas izskatās patiešām labi.

Pavisam nesen Lee radīja sajūtu, ka tālāk vairs nav kur tiekties - kārtīgs mākslīgais iedegums, bieza mirdzoša grima kārta, pielīmēti mati, milzīgas lūpas un krūtis, superseksīgs apģērbs, kas paver jebkura vērotāja acīm zvaigznes tetovējumus un intīmās vietiņas.

Kad Lee fani jau sāka bažīties par to, vai daiļā meitene, nemitīgi uzlabojot sevi, nenodarīs pāri savam dabiskajam skaistumam, Lee pārsteidza ar to, ko no viņas gaidīja vismazāk. Kurinātāja atgriezās pie dabiskā skaistuma.

Gada izskaņā dīdžejmeitenes sociālie tīkli paver neparastu ainu. Lee sākusi izvēlēties apģērbu, kas piesedz viņas aptetovēto miestu, tostarp paslēpjot arī viņas lepnumu - varenās krūtis. Viņa izvēlas dabisku grimu, kas izceļ Lee lielās, brūnās acis.

Dīdžejmeitenes lūpas, kuras allaž bija spožas un pietūkušas, gada izskaņā izskatās jauki un dabiski un tiek tonētas pieklusinātās krāsās. Lee atgriezusies pie sava dabiskā ādas toņa un pārspīlēti seksuālo grimašu vietā lutina fanus ar sirsnīgiem smaidiem.

Seksīgus krūšu selfijus nomainījuši kadri no Lee darba ikdienas radio Capital FM, kā arī viņas jaunās kaislības - rallija. Lee izvēlas mierīgu atpūtu, lasot grāmatu, un sākusi aizrauties ar mākslu.

Kamēr daļa fanu jūtas patiešām ieprecināti, ka Lee vairs nekautrējas no savas iekšējās sirsnīgās būtības, citi jau sāk satraukti dīdīties, cerot, ka smukulīte tomēr atgriezīsies pie pikantu kadru publicēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!