Foto: Vida Press

Pēdējās nedēļās ne mazums satraukumu saviem faniem radījusi par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā tabloīdu zvaigzne Kortnija Stodena, kura nesen atzinās – viņa cīnās ar depresiju un panikas lēkmēm.

Šonedēļ Kortnija publiskoja kadrus, kuros viņa, lejot gaužas asaras, stāsta, cik viņai dzīvē grūti klājas un ka viņa 2017. gadā knapi spējus izdzīvot. Šobrīd 23 gadus vecā Stodena joprojām nespēj attapties pēc spontānā aborta, ko viņa piedzīvoja 2015. gada vasarā.

Kortnija tolaik bija sava un vīra, par viņu 34 gadus vecākā aktiera Daga Hačisona (abi attēlā) pirmdzimtā gaidībās, bet viņa bērniņu zaudēja. Drīz vien tapa zināms, ka piedzīvoto sāpju dēļ viņa un vīrs atsvešinājušies, bet dažus mēnešus vēlāk atklājās, ka laulība izjukusi pavisam.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", nākamnedēļ šķiršanās process tiks oficiāli novests līdz galam un abi atkal būs brīvi cilvēki. Tiesa, Stodena pārsteigusi visus, piektdien, 5. janvārī, publicējot izmisuma pilnu vēstījumu savam vīram.

"Man vajag šo vīrieti atpakaļ manā dzīvē. Man vajag, lai viņš nāk un man palīdz. Es gribu, lai viņš vēlas, lai mūsu laulība izdodas. Viņš ir bijusi mana vienīgā stiprā klints. Dag, ja tu šo lasi – šis ir publisks sauciens pēc tavas neizsmeļamās mīlestības," "Instagram" tīklā vēstījusi Kortnija, publiskojot bildi, kurā viņa, tērpusies līgavas kleitā, pozē ar vīru. Vēlāk bilde tika izdzēsta.

Jāatzīmē, ka par to, ka Stodenai ir piekabināta nepilngadīgās līgavas birka, daļēji vaina jāuzņemas tieši Hačisonam. Kad viņš salaulājās ar simpātisko blondīni, viņai bija tikai 16 gadi, un daiļaviņas mamma vēlāk godīgi atzina – šī savienība ir bijusi pretdabiska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!