Krievijas vīriešu žurnāla Maxim online versijā vairākus mēnešus tā lasītājiem bija iespēja nobalsot par šīs valsts seksīgākajām sievietēm, un nu Krievijas seksīgāko sieviešu simtnieks ir publicēts.

Reitinga pirmajā vietā žurnāla lasītāji ierindojuši 26 gadus veco dziedātāju (savulaik viņa dziedāja grupā Любовные истории) un aktrisi Mariju Koževņikovu (attēlā), kura popularitāti iemantojusi, filmējoties tādos seriālos kā Универ, Свадьба по обмену, Склиф un citos.

Tiesa, šobrīd aktrise nedaudz attālinājusies no televīzijas un kino darbiem un paziņojusi, ka uzsāks politiķes karjeru un kā deputāte balotēsies Valsts domē.

Pagājušajā gadā Koževņikova analoģiskā topā iekļuva sestajā vietā, bet gadu pirms tam debitēja uzreiz otrajā vietā.

Topa otrajā vietā iekļuvusi bijusī grupas ВИА Гра vokāliste, aktrise un TV šovu vadītāja Vera Brežņeva, kura 2007. gadā bija šī saraksta pirmajā vietā, bet trešā palikusi "sabiedrības dāma" Viktorija Boņa, kura pirms gada bija otrā seksīgākā sieviete Krievijā.

Vēl pirmajā desmitniekā iekļuvušas dziedātāja Aļina Arca, aktrise Zoja Barbera, dziedātāja Ņuša, aktrise Kristīna Asmusa (pagājušajā gadā viņa bija pirmajā vietā), aktrise Darja Sagalova, dziedātāja Anna Sedokova, bet desmitnieku noslēdz dziedātāja Maksima (МакSим).

Vēl žurnāla Maxim simtniekā iekļuvušas tādas pazīstamas sievietes kā Tētuka meitiņu aktrise Miroslava Karpoviča (11.), ballīšu karaliene Ļera Kudrjavceva (16.), dziedātāja Ani Loraka (18.), vēl viena sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka (22.), bijusī Džeimsa Bonda meitene Olga Kuriļenko (29.), dziedātāja Alsu (34.) un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!