Foto: Vida Press

Atviegloti var uzelpot visi tie, kurus satrauca nesen uzvirmojušās runas, ka amerikāņu dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms (abi attēlā) ir pašķīrušies. Preses fotogrāfi pieķēruši šonedēļ abus kopā.

Novembra izskaņā medijus pāršalca vēsts, ka Blūms un Perija nolēmuši iet šķirtus ceļus. Anonīmi avoti tabloīdiem bija piegādājuši ziņas, ka "Keitijai ļoti patīk Orlando, taču abi ir nostājušies un atšķirīgām takām un ir laiks virzīties uz priekšu".

Nedz dziedātāja, nedz aktieris šīs runas nekomentēja. Savukārt tabloīdi labdaru runas pamatoja ar to, ka arī sensāciju mednieki ar kamerām abus mīlētājus jau labu laiku nav redzējuši kopā.

Savukārt šonedēļ paparaci guvuši pierādījumus, kas apliecina, ka, iespējams, anonīmie labdari medijiem piespēlējuši nepatiesu informāciju. Otra versija – pāris pašķīries tikai uz īsu brīdi un nu ir attiecības atjaunojis.

Fotogrāfi Periju un Blūmu kopā šonedēļ piefiksējuši Malibu. Tiesa, abi bija ļoti centušies, lai neviens viņus neatpazītu. Aktieris bija paslēpies zem cepures, savukārt dziedātāja savās gaitās bija devusies pilnā arsenālā – saulesbrillēs, kapucē un beisbola cepurītē. Tomēr no mīļuma izpausmēm abi nevairījās.

Atgādinām, ka Perijas un Blūma mīlas romāns sākās šī gada sākumā. Tabloīdu ziņu virsrakstos abi tiek nereti dēvēta par šovbiznesa pašu karstāko pārīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!