Foto: Vida Press

Slavenā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa ļaudis priecē ne tikai tenisa kortos (viņa šobrīd WTA rangā ieņem pirmo vietu), bet arī pludmalē, kur fotogrāfi ar aizrautību iemūžinājuši viņas draiskošanos ar kādu draudzenīti.

Visur esošie paparaci 32 gadus veco tenisisti nofotografējuši Maiami pludmalē, kur viņa laimīgi plunčājās, draiskojās, sauļojās un ar draudzeni iezieda viena otras muskuļoto ķermeni.

Ārvalstu mediji, protams, īpašu uzmanību pievērsuši Serēnas dibenam, kura slavu un apjomus salīdzina ar vienu no pēdējās desmitgades slavenākajiem dibeniem - sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas pēcpusi.

Pati tenisiste, kura pēc savas reliģiskās pārliecības ir Jehovas lieciniece, balsot vēlēšanās nedrīkst, taču par savu dibenu sarunājas pat ļoti labprāt.

"Mana vecuma sievietes nāk man klāt un saka: "Es tevi dievinu, jo tu izskaties fantastiski". Tas ir ļoti motivējoši, un tas ļāva man sākt lepoties ar savu augumu un pieņemt milzīgos pupus," intervijā žurnālam Fitness Magazine nesen teica sportiste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!