Foto: Instagram.com/ilonanovoselova/

Šonedēļ Krievijas medijus pāršalca satraucoša vēsts par populārā šova "Ekstrasensu cīņas" zvaigznes, skandalozās raganas Ilonas Novoselovas traģisko nāvi – jaunā sieviete gāja bojā pēc kritiena no kāda Maskavas daudzdzīvokļu nama sestā stāva.

Īsi pēc viņas bojāejas uzvirmoja runas, ka sieviete pati sev atņēmusi dzīvību. Mediju rīcībā bija nonākusi informācija, ka neilgi pirms nāves Ilona alkohola reibumā bija sastrīdējusies ar savu mīļoto vīrieti un draudējusi izlēkt pa logu.

Nedaudz vēlāk parādījusies jauna versija – kāds anonīms informators no tiesībsargājošajām institūcijām aģentūrai "RIA Novosti" pastāstījis, ka Ilonas nāve, iespējams, nav bijusi apzināta pašnāvība, bet gan nejaušība.

"Pēc tam, kad viņa bija kopā ar savu jauno cilvēku iedzērusi alkoholu, meitene ar viņu sastrīdējas un uzrāpās uz balkona margām, lai puisi pabiedētu. Viņai neizdevās noturēties, un sekoja kritiens," notikušā gaitu ieskicējis anonīmais avots.

Telekanāls "REN TV", atsaucoties uz Novoselovas kaimiņiem, vēstījis, ka no viņas dzīvokļa bieži skanējuši kliedzieni. Tāpat tur bieži lietots alkohols. Troksnis raganas mājoklī valdījis arī dažas minūtes pirms viņas bojāejas.

Tāpat starp versijām par to, kas novedis pie Ilonas pāragrās nāves, minēta melnā maģija. Tabloīds "Dni.ru" uzklausījis raganas draudzeni, gaišreģi Kažetu Ahmetžanovu, kura ieskicējusi, ka Novoselova spējusi uzlikt lāstus, izjaukt ģimenes un veikt citus ļaunus darbus.

"Es viņu vienmēr brīdināju, ka visas šīs tumšās lietas nepaliks bez atmaksas, ka tas radīs problēmas, bet viņa manī neklausījās. Jā, Ilonai bija dzīvoklis, nauda, bet par to visu viņa samaksāja pārāk augstu cenu – savu dzīvi," atzinusi gaišreģe.

"Dni.ru" arī norāda, ka nelaiķes biedru rindās daudzi domājot, ka Ilonas nāve ir melnās maģijas spēku ietekmēta – tie, kurus daudzus gadus izmantojusi pati ragana, tagad pieprasījuši šo upuri.

Vairākos Krievijas medijos arī izskanējušas runas par bojāgājušās šova zvaignes psihisko veselību. Pēdējos gados viņa bijusi uz nervu sabrukuma robežas, un emocionālajam kraham ogles piemetuši masu mediji, kuri pirms četriem gadiem steidza vēstīt, ka Ilona patiesībā pasaulē nākusi kā Andrejs un vēlāk mainījusi dzimumu.

Šī nevēlamā uzmanība gan medijos, gan sociālajos tīklos, neveiksmes privātajā dzīvē, aizraušanās ar maģiju un arī, iespējams, senas psiholoģiska rakstura problēmas un alkohols ļoti ietekmējis pēdējos viņas dzīves gadus, kuriem, kā Krievijas medijiem norādījuši vairāki avoti, daudzi prognozējuši traģisku finālu.

Atgādinām, ka Ilona pirmo reizi "Ekstrasensu cīņās" spēkus izmēģināja šova sestajā sezonā. Viņa sevi dēvēja par raganu vairākās paaudzēs un pārsteidza skatītājus ne tikai ar spējām, bet arī šerpo dabu un atklāto valodiņu. Tiesa, viņa no cīņas vēlāk izstājās, paziņojot, ka gari viņai aizlieguši izmantot spējas.

Nākamajā sezonā Ilona atgriezās un viņai izdevās nokļūt līdz finālam, kurā viņa palika otrajā vietā, piekāpjoties magam Aleksejam Pohabovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!