Foto: Vida Press/Instagram.com/ines_nikic/

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis sociālajos tīklos atkal izrādījis simpātijas kādai glītai modelei. Tiesa, ārzemju mediji steidz ziņot, ka latviešu milzis pamatīgi aplauzies.

Porziņģa uzmanību šoreiz piesaistījusi horvātu modele Inese Nikiča. Uzmanību meitenei viņš apliecinājis, sociālajā tīklā "Instagram" pie kādas no daiļavas fotogrāfijām, kurā viņa pozē bikini, komentāru sadaļā padaloties ar emocijzīmīti – dzeltenu ģīmīti, kuram acu vietā ir sarkanas sirsniņas.

Drīz vien kāds vērīgs komentētājs steidzis Porziņģim norādīt, ka modele esot pavisam jauniņa – viņa dzimusi 1999. gadā. Savukārt sportists atjokojis pretī, ka viņš to neesot zinājis.

Tālāk sekojis negaidīts pavērsiens. Modele, piefiksējusi Porziņģa centienus flirtēt, sociālajā tīklā "Instagram" padalījusies ar foto, kurā skūpsta kādu puisi.

Momentuzņēmums papildināts ar daudznozīmīgu vēstījumu. "Vai tu, Kristap Porziņģi, guli mierīgi?"

Tiesa, Porziņģa fani nesnauž. Atriebjoties modelei par viņas atraidījumu, basketbolista atbalstītāji daiļavas pludmales kadru pārpludinājuši ar tādu pašu emocijzīmi, kādu tai bija veltījis Kristaps.

Atgādinām, ka šī nav pirmā reize, kad Porziņģis ar sociālo tīklu starpniecību mēģinājis pievērst kādas daiļavas uzmanību. Februārī ne bez ievērības palika fakts, ka viņš met acis uz "Playboy" modeli Abigailu Račfordu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!