Foto: Vida Press
Šonedēļ plašsaziņas līdzekļus pāršalca vēsts, ka pirmdien, 28. septembrī, pašnāvību izdarījusi Holivudas aktiera Džima Kerija draudzene Ketriona Vaita (abi attēlā). Pāris dienas vēlāk atklātībā nonākuši attēli, kas tiek uzskatīti par pēdējiem pāra kopīgajiem foto.

Lielu mediju ievērību izpelnījušies foto, kas uzņemti divas nedēļas pirms traģiskā notikuma. Kā vēsta ārvalstu mediji, tajos Vaita un Kerijs iemūžināti mākslas izstādē Holivudā, kas norisinājusies septembra vidū.

Vairāki aculiecinieki apstiprinājuši, ka Vaita un Kerijs kopā izskatījušies ļoti laimīgi un pa galeriju pastaigājušies, sadevušies rokās. Pārītis savā starpā klusi čalojis un pārspriedis izstādītos mākslas darbus.

Pāris sagāja kopā 2012. gadā, un laika gaitā Kerija un Vaitas attiecības piedzīvojušas gan kritumus, gan kāpumus. Savukārt pēc Ketrionas nāves izplatījās runas, ka aizvadītajā nedēļā viņa un aktieris izšķīrušies. Turklāt mikroblogu vietnē Twitter viņa tajā dienā ziņojusi - "Izrakstos no Twitter, es ceru, ka esmu nesusi gaismu maniem tuvākajiem un dārgākajiem."

Pāris dienas vēlāk 30 gadus vecā Ketriona tika atrasta mirusi. Losandželosas apgabala policija viņas nāvi uzskata par pašnāvību. Tāpat zināms, ka Vaita atstājusi pirmsnāves vēstuli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!