Foto: Mango
Viena no pamanāmākajām pašmāju uzņēmējām un savulaik miljonāru sarakstos ierindotajām daiļā dzimuma pārstāvēm Irēna Pulkinena (attēlā) jau piecpadsmit gadus uztur nopietnas attiecības ar diviem vīriešiem, bet ar vienu no viņiem kundze vēl aizvien ir saistīta oficiālā laulībā.

Šonedēļ Pulkinena iepirkšanās centra Galleria Riga itāļu veikala Piazza Italia atklāšanu apmeklēja sava trešā vīra, soma Esko Pulkinena pavadībā - tā kā pēdējo gadu laikā par kundzes dzīvesbiedru un pastāvīgo pavadoni tiek uzskatīts miljonārs Oskars Barševskis, spilgtās rudmates iziešana sabiedrībā ar citu vīrieti radīja pamatu runām par krīzi abu attiecībās.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Pulkinena vaļsirdīgi atklāj, ka, lai gan jau piecpadsmit gadus viņai ir nopietnas attiecības ar diviem vīriešiem - gan vīru, gan Barševski, - viņa sevi uzskata par brīvu un pieejamu sievieti.

"Pirms daudziem gadiem, kad man bija 25 gadi, bija citādi, bet tagad es dzīvoju viena un nevēlos savu dzīvi saistīt ar kādu konkrētu vīrieti. Tā vienmēr ir bijis, un es ar šādu dzīvesveidu esmu ļoti apmierināta," stāsta Pulkinena.

Pulkinenai bijušas trīs laulības, bet pēdējā no tām ar vēl aizvien nav šķirta. "Jaunībā cilvēki precas un šķiras, bet mūsu vecumā tas vairs nav svarīgi," skaidro uzņēmēja.

Ar vīru viņai Somijā ir kopīga māja, kur sieviete arī labprāt viesojas, bet abiem laulātajiem ir atsevišķas guļamistabas un savas attiecības ar somu Pulkinena dēvē par ļoti labu draudzību, un abu starpā neesot bijuši ne nopietni konflikti, ne skandāli.

Lai gan jau gadiem ilgi ierasts uzskatīt, ka Barševskis ir uzņēmējas dzīvesbiedrs, Pulkinena šo pieņēmumu apgāž, sirsnīgi smejoties, ka vienkārši neviens nav viņai iedomājies pajautāt, kādas tad īsti ir viņu attiecības, un atklāj, ka arī ar Barševski viņu arī saista ļoti īpaša draudzība.

"Mans vīrs ir ļoti gudrs un izglītots vīrs, bet Oskars ir dzīves interesants, ar kuru var apmeklēt pasākumus un izklaidēties, jo, esot kopā ar viņu, nav jākoncentrējas uz gudrām sarunām un nopietnām lietām," abu dzīves svarīgāko vīriešu plusus uzsver Pulkinena.

Uzņēmēja neslēpj, ka abi vīrieši labprāt vēlētos, lai viņa izvēlas vienu no viņiem un veido normālu ģimeni, bet sieviete to nevēlas.

"Ja es izvēlētos vienu no viņiem, man, iespējams, vajadzētu ar otru tikties paslepus, melot un mānīties. Man to nevajag. Tagad man ir divi fantastiski un labi draugi, un viņi abi ir pieauguši vīrieši. Ja kādam no viņiem kaut kas nepatīk, viņš var aiziet. Es nevienu ar varu neturu. Tā ir jau piecpadsmit gadus, un es neko netaisos mainīt," atzīst sieviete, kura arī gadu gaitā sapratusi, ka nav un nekad nebūs gatava īstai laulības dzīvei. 

"Es savām draudzenēm, no kurām vairums ir nopietnas biznesa sievietes, parasti saku, ka sajuktu prātā, ja man būtu jāapvieno darbs un ģimene. Es apbrīnoju to, kā viņas spēj tikt galā gan ar biznesu, gan bērniem, gan labi izskatīties," sirsnīgi smejas Pulkinena.

Uz jautājumu, vai intīmas attiecības viņa uztur ar abiem savas dzīves vīriešiem, Pulkinena vien izvairīgi atbild, ka viņu gados "intīmas attiecības vairs nav prioritāte", bet augstāk par visu kundze vērtē savu brīvību - iespēju pēc darba atgriezties mājās, lai darītu lietas, ko viņa pati vēlas.

"Ja mājās gaida vīrietis, viņam vakaros ir jāvelta uzmanība, jāsarunājas, jātaisa vakariņas - pārāk daudz jātēlo. Man to nevajag. Ja es ar vienu vīrieti kopā pavadu vairāk nekā 24 stundas, kļūstu nervoza," smaida Pulkinena un koķeti atzīst, ka viņai ir ļoti daudz draugu, tāpēc par vientulību jāsūdzas neesot.

No sabiedrības nosodījuma dēļ šāda dzīvesveida uzņēmēja nebaidās, jo uzskata, ka dzīvo sev, nevis sabiedrībai, kā arī norāda, ka to, ko viņa dara atklāti, daudzi dara paslepus, krāpjot savus laulātos draugus ar mīļākajiemm, bet viņas gadījumā abi dzīves vīrieši zina par otra eksistenci un viss notiekot godīgi.

Galerijā: Irēna Pulkinena ar abiem savas dzīves vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!