Augustā lielu uzmanību Krievijā un arī ārpus tās robežām piesaistīja prezidenta Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova un daiļslidotājas Tatjanas Navkas kāzas. Tagad tapis zināms, ka kāzas, iespējams, nemaz nav notikušas.

Peskova meita Jeļizaveta sniegusi interviju telekanāla Дождь "sejai" Ksenijai Sobčakai, un sarunā, kas notikusi Rasputina vārdā nosauktā Parīzes klubā, atklājusi, ka kāzas nemaz nav notikušas.

"Tādu kāzu nebija," pavēstījusi Peskova meita.

Arī uz Sobčakas iebildumiem, ka internetā kāzu dienā strauji izplatījušās bildes no ceremonijas, meitenei bijuši dzelžaini argumenti.

"Jebkuras fotogrāfijas ir iespējams viltot, var uztaisīt dekorācijas, sapucēt cilvēkus," mīklaini izteikusies Peskova atvase.

"Es vienkārši zinu, ka nekādu kāzu nebija, un viss, ko redzēja cilvēki, bija kārtējie svētki, kārtējais iemesls milzīgām svinībām," apgalvojusi meita, bet uz precizējošu jautājumu, vai laulība oficiāli noslēgta un Peskova pasē ir zīmogs, kas to apliecina, viņa vien atteikusi, ka tēva pasi nekad mūžā nav redzējusi.

Pats tēvs viņai esot pastāstījis, ka oficiālas laulību reģistrācijas nav bijis.

"Viņš visiem stāsta dažādas lietas, tāpēc, godīgi sakot, es nezinu patiesību," atzinusi meitene, bet norādījusi - viņa ticot tēva vārdiem, ka kāzu nav bijis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!