Foto: RIA Novosti/Scanpix
Pēc neliela pašķiršanās perioda ar jaunu kvēli atkal uzliesmojusi mīlestība starp pazīstamo hokejistu Sandi Ozoliņu un bijušo televīzijas raidījumu vadītāju Annu Lieckalniņu (attēlā) – abi ir atkal kopā, turklāt nu jau kā saderināts pāris.

"Jā, apstiprinu runas - esam saderinājušies. Pārējais gan lai paliek mūsu ziņā," sarunā ar DELFI Izklaide teic Ozoliņš, neslēpjot patiesu prieku par nozīmīgo notikumu.

Hokejists nupat devies uz Maskavu, lai noslēgtu līgumu uz jauno sezonu ar Kontinentālās Hokeja līgas vienību Mitišču Atlant, bet viņa izredzētā palikusi Latvijā. Tomēr Ozoliņš priecīgā balsī noliedz to, ka attālums varētu būt šķērslis attiecībām ar nu jau līgavu.

Hokejista un bijušās televīzijas raidījumu vadītājas ceļi krustojās pirms vairāk nekā diviem gadiem - abi kā pāris sabiedrībā izgāja 2010. gada maijā.

Šopavasar abi uz brīdi pašķīrās, taču pēc pārdomu brīža acīmredzot sapratuši, ka viens otram tomēr ir īstie, tāpēc attiecības pēc atšķirtības perioda iegājušas jaunā fāzē - abi saderinājušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!