Foto: EPA/LETA
Lai gan ilgu laiku Francijas prezidents Nikolā Sarkozī un valsts pirmā lēdija Karla Bruni (abi kopā attēlā) tika uzskatīti par ideālu laulāto pāri, franču žurnālisti uzzinājuši, ka abiem jau kādu brīdi ir romāni ārpus laulībām: Sarkozī tiekas ar karatē čempioni, bet Bruni – ar mūziķi.

Ziņa par to, ka slavenais "zvaigžņu pāris" ir tuvu laulības šķiršanai, parādījās sociālā tīklā Twitter, bet Francijas masu mediji attiecīgi parūpējās, lai par jaunu uzzinātu arī visa pārējā pasaule.

Kāds anonīms informācijas avots bija izplatījis ziņu, ka Bruni jau vairākas nedēļas ir romāns ar 37 gadus veco Benžaminu Bjolē - mūziķi un franču ikgadējās prēmijas "Muzikālās uzvaras" laureātu. Savukārt mediji nekavējoties noskaidroja, ka Bruni ar mūziķi draudzējas jau ilgu laiku, bet seksuālās attiecībās viņi stājušies tikai nesen, slepeni tiekoties mūziķa Parīzes dzīvoklī.

Turpretī Francijas prezidents uzsācis romānu ar 40 gadus veco ekoloģijas ministri Šantalu Žuanno, kura iepriekš bijusi Francijas čempione karatē.

Lai gan prezidenta preses atašejs šīs ziņas oficiāli nav komentējis, franču prese raksta: "Prezidenta laulības šobrīd piedzīvo pēdējo elpas vilcienu. Karlai jau ir citas attiecības, bet Sarkozī mierinājumu radis ministres apskāvienos".

Tāpat prese nekautrējas citēt tikai dažus mēnešus senus pirmās lēdijas izteikumus: "Mūsu laulības dzīve ir ļoti patīkama, un tā norit ļoti ļoti mierīgā gultnē. Tieši tas mums ir vajadzīgs. Man ar Nikolā ir tik labi, kā nekad agrāk nav bijis. Viņš ir tieši tas cilvēks, par kādu sapņoju jaunībā."

Gan Sarkozī, gan Bruni arī iepriekšējās attiecībās ne vienu reizi vien spēruši sānsoļus. Karlai Bruni, kuras mīļāko vidū ir gan Miks Džegers, gan Eriks Kleptons, gan Donalds Tramps, ir bijušas attiecības ar Žanu Polu Antovenu, pirms viņa pameta to viņa dēla Rafaela dēļ. Rafaels Antovens vēlāk pats viņu pameta, sakot, ka viņa nav bijusi uzticīga.

Savukārt Sarkozī bijušas attiecības ar viņa otro sievu Seslīliju, kamēr viņš vēl bija precējies ar savu pirmo sievu Marī Dominiku Kiljolī, viņa divu vecāko dēla māti. Sarkozī izšķīrās no savas otrā sievas prezidentu vēlēšanu kampaņas laikā 2007. gadā, kad viņa uzsāka romantiskas attiecības ar marokāņu izcelsmes uzņēmēju Rišāru Atjā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!