Foto: Vida Press
Ārzemju tabloīdi atkal satraucas par amerikāņu mūziķa Laionela Ričija adoptētās meitas Nikolas Ričijas (attēlā) izskatu. Jaunākie foto liecina, ka viņa pēdējā laikā manāmi nokritusies svarā.

Nikola pagājušajā nedēļā Ņujorkā apmeklējusi kokteiļu ballīti, un tajā uzņemtie foto liecina, ka viņa kļuvusi manāmi slaidāka.

Ārzemju mediji vēsta, ka svara zudumu nodod kaulu aprises, kas izspīlējas uz āru, radot iespaidu, ka Nikola jau labu laiku nav pienācīgi ēdusi.

Plašāku atpazīstamību Nikola iemantoja 2003. gadā, kad pirmizrādi piedzīvoja realitātes šovs "The Simple Life", kurā viņa kopā ar savu labāko draudzeni, miljardu mantinieci Parisu Hiltoni, centās dzīvot kā vidusmēra amerikāņi.

Pasaule Nikolu iepazina kā izlutinātu, visai nešpetnu un apaļīgu bagātnieci, kura neprot uzvesties. Vēsture pierādījusi, ka strauji iegūta atpazīstamība bieži vien iet roku rokā ar vētrainu uzdzīvi un veselības problēmām. Arī Ričiju sāka vajāt dažādas likstas.

Viņa ne tikai nonāca ieslodzījumā par automašīnas vadīšanu reibumā un vairākkārt paviesojās rehabilitācijas klīnikās, bet arī cīnījās ar ēšanas traucējumiem, kas noveda pie anoreksijas.

Pāris gadu laikā no apaļvaidzes Nikola izdēdēja līdz tādai pakāpei, ka viņas ķermenis sāka atgādināt ar plānu ādas kārtiņu apvilktu skeletu.

Vēlāk viņai izdevās savest kārtībā savu veselību, bet ārzemju mediji tagad ir nobažījušies, ka, iespējams, viņu atkal piemeklējuši ēšanas traucējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!