Foto: Publicitātes foto

Pazīstamā pašmāju modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā) nekad nav baidījusies atklāti runāt par tēmām, par kurām citas sievietes klusē. Viņa jau publiski aizstāvējusi savu dibenu, vēderu, stāstījusi par acu plakstiņu korekciju un nu ķērusies klāt strijām.

Strijas lielākā daļa sieviešu uztver par apkaunojuma ziņā kaut ko līdzvērtīgu celulītam, tāpēc lielākā daļa par tām publiski nerunā. Taču nevajag likt šīs abas lietas vienā plauktiņā - Deimon atklāj būtisku aspektu, kāpēc par strijām nav jākautrējas.

Dizainere nākusi klajā ar paziņojumu, ka gandrīz 85 procenti sieviešu mazuļa gaidībās, kā arī pēc tām, saskaras ar strijām, un šo sieviešu starpā ir arī viņa.

"Un varu tikai lepoties! Jo katra rēta, tāpat kā strija, ir notikums, atmiņas, bet šīs atmiņas, strijas, ir tikai laime par skaistāko momentu manā dzīvē," zemādas saistaudu plīsumus filozofiski apcerējusi Deimon.

Viņa uzsver, ka strijas nav tik vienkārši iznīcināmas kā celulīts - pret tām nepalīdzēs ne sports, ne pareizs uzturs, ne brīnumkrēmi. "Strijas, kas jau izveidojušās, var tikai izgriezt," uzsver ideālā auguma īpašniece.

Savulaik, vēl tikai gaidot dēliņu ierodamies pasaulē, gan Deimon nebija tik mierpilna. "Nesen arī mani piemeklēja panika, jo pamanīju uz kājām strijas. Tās, protams, bija mazas, bet panika bija tāda, ka uzreiz aizskrēju uz veikalu un aptieku un sapirku pašu labāko, kas vien bija iespējams, lai novērstu striju veidošanos," gaidību laikā no strijām baidījās dizainere.

Dažādās ampulas un krēmi, ko toreiz sapirkusies Deimon, acīmredzot nav spējuši ietekmēt dabisko ādas stiepšanās procesu, taču pēc dzemdībām mainījusies pašas zvaigznes attieksme pret dzīvi, un nu viņa ar strijām tikai lepojas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!