Foto: AFP/Scanpix

Starptautisku atpazīstamību guvusī latviešu izcelsmes golfa spēlētāja Natālija Gulbis (attēlā), kura ne reizi vien ierindojusies seksīgāko sportistu topos, paziņojusi, ka ir saderinājusies.

Izdevums Golf World vēsta, ka Natāliju jau ilgāku laika saista nopietnas attiecības ar zīmola Power Balance, kas ražo sportistiem un aktīva dzīvesveida cienītājiem paredzētas silikona aproces, līdzīpašnieku Džošu Rodarmelu.

Abi pirmo reizi tikušies, kad Rodarmels bija ieradies Sanfrancisko, lai uzsāktu sadarbību ar basketbola klubu Sacramento Kings, un 29 gadus vecais vīrietis medijiem atzinis, ka tikšanās ar Natāliju ir labākais, kas ar viņu līdz šim dzīvē noticis.

Pati sportiste par savu privāto dzīvi komentārus sniegusi nelabprāt, bet atklājusi, ka ir saderinājusies ar uzņēmēju un kāzas plānotas jau šogad.

Iepriekšējās attiecības golferei bija ar kolēģi - 2011. gadā mediji vēstīja, ka Gulbis pēc vairākiem vienatnes gadiem beidzot uzsākusi nopietnas attiecības un par viņas mīļoto vīrieti kļuvis golfa spēlētājs Dastins Džonsons, kurš tolaik tika uzskatīts par šī sporta veida uzlecošo zvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!